Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartó vagyok, és ragaszkodó, nem igazán szoktam kihátrálni kapcsolatból, amíg szemernyi esélyt is látok a javulásra. Gáz?
Hát az h az aberált faxok gáznak tartják arra te ne is ügyelj mert sajna olyan a fiatalok felfogása h minnél több csajt meghúzni és nekik nem számít h meddig tart és annyira büszkék magukra h még véletlenül sem fognak könyörögni. És az ilyen köcsögök miatt van az a sok sztereotípia amiért mindenki abba sablon sexcentrikus pasi számba vesznek. Én azt mondom h ha valakiért megéri harcolni akk igen is meg kell tenni de tudni kell hol a határ.
Robi19xD
Az én párom (fiú) is mérges volt rám, mert én borzasztóan rendetlen, lusti és felületes vagyok, és sokszor elmentem bulizni úgy hogy nem is szóltam neki. Szegény otthon meg egyedül mérgelődött.
Ő otthonülő és szorgalmas, rendszerető fiú, én meg ingerlékeny,lusti és sokszor kicsit bunkó is tudok lenni, és ezzel megbántom őt.
Tudom, hogy ő mindent megtesz értem, és megtehette volna, hogy megun és elhagy, de alkalmazkodik és tűr, nagyon rendes srác.
Már nem megyek nélküle bulizni, de ugyanolyan lusti vagyok sajnos, mindent szétdobálok, és az ágyam körül a szennyes, mindig ő viszi el a mosógépbe:(
De eltűri, mert szeret!
És én cserébe meg szeretem és dicsérem!
Ha úgy érzed, hogy te visszakapod azt a pozítívumot a kapcsolatban, amit te beleadsz, akkor van esélye.
De ne hagyd, hogy kihasználjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!