Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető, amit mond? Féltékenyek lennétek, vagy kételkednétek?
Párom exe egy pékségben dolgozik, pont a párommunkahelyével szemben.
Nem beszélnek, nem tartják a kapcsolatot, még közösségin sem ismerősök.
Amióta szakítottak a párom nem is jár abba a pékségbe!
Ma mesélte, hogy amióta velem jár (7hónapja) mindössze 3x volt a pékségben akkor is azért ment át, mert a kollégáitól megkérdezte hogy ugye nem az exe van.
Szóval azért ment át,mert tudta hogy az exe váltótársa dolgozik.
Nekem kicsit mégis rosszul esik ez... vajon hihető,hogy nem az exéhez járkál?
De gondolom ha ilyesmi lenne, akkor nem vágná maga alatt a fát azzal, hogy egyáltalán elmondja nekem :)
Kerdeztem,higy eddig mieet nem meselte,hogy volt bent a peksegben.
Azt mondta azert,mert nem tartotta fontosnak es mert nem volt tema.
Hmmm...de azert elmondhatta volna... Kicsit bizalmatlan vagyok most...total kezdek osszezavarodni
Szerintem te már rég orvosi kezelésre szorulnál!
Nem unod még, hogy ennyire bizalmatlan vagy egy olyan személy iránt, akit állítólag szeretsz??
"total kezdek osszezavarodni"
Így jár az, aki állandóan kombinál, összeképzel minden baromságot a fejében, ami nem is történt meg és azt hiszei, hogy ez a valóság!!
Arról is be kéne számolnia a pasidnak, hogy most pl. a munkahelyén elment a mosdóba és menet közben kivel futott össze?
És mi van, ha nem említette?? Úgy tűnik, hogy most akkor benned egy világ omlott ezért össze!!
Az én pasimnak meg is fb-n ott van az exe, aki félévben 1-szer like-olja az ő bejegyzését. És, mi van akkor?? A pasim engem szeret, tudom, hogy hűséges hozzám, és csak engem akar. Mellékesen megjegyzem, hogy távkapcsiban élünk már 2 éve és 2 hónapja. Kb 200 km a távolság.
És szerinted mi féltékenyek vagyunk a másikra? Teljesen elképzelhetetlen! Mivel bízunk a másikban és tudjuk, hogy csak egymást akarjuk.
Sajnálom, de tényleg fordulj pszichológushoz, mert ez a viselkedés már tényleg nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!