Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek legyek, vagy inkább büszke, hogy Ő az enyém?
párom adatlapját nézegettem ma egy közösségi lapon.
Ott találtam egy vicces posztot amit régen (1éve) az egyik kolléganője rakott ki neki.
Ahogy elnéztem a csaj minden képét lájkolta a barátomnak.
Nos tudni kell hogy a barátom igeni jóképű, jó testalkatú, magas..szőke... szóval megnézik :)
A kedves kollegina viszont túlsúlyos, igénytelen stb.
Rákérdeztem a páromnál, azt mondta nevetve, hogy ne idegeskedjek nem is mesélte nekem mivel számára jelentéktelen az egész nő, mindig is járni akart a párommal, de Ő visszautasította.
Azt mondta : "Édesem, ne is törődj vele,akkor sem érdekelt, amikor hülye vicceket tett ki a falamra, pedig akkor Téged nem is ismertelek. Most pedig csak TE létezel, sosem kéne nekem más, ő meg főleg nem"
Hiszek a páromnak, mégis azt hangoztatja bent a munkahelyen, hogy odáig van a páromért, és hogy nem tetszik neki hogy velem jár :D
mármint a csaj hangoztatja bent (amiket az utolsó sorban leírtam)
amugy párom be is mutatott múltkor a csajnak, mivel beugrottam a melóhelyére. Hát nem nem örült a nőci, mondjuk akkor nem értettem mibaja. Mostmár értem :D
Te túl nagy feneket kerítesz ennek a dolognak mint amit érdemel.
Ha nagyon jól akarsz kijönni ebből akkor csak mosolyogsz ezen és kész.
igazatok van!!!
köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!