Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik a lányok, hogy engem "le kell győzni"?
Figyelt kérdés
Úgy értve, úgy tekintenek rám, mint aki ellen küzdeni, harcolni kell. Eszem ágában nincs velük "harcolgatni", és általában ha nagyon túlfeszítik a húrt, akkor reagálok, de annak sírás a vége. Miért érzik, hogy ellenem "küzdeniük" kell? Ez nagyon bizarr.2015. ápr. 28. 13:37
1/4 anonim válasza:
Te meg mi a búbánatról beszélsz?
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, egy kicsit zavaros. Úgy viselkednek, mintha én uralkodnék rajtuk, uralkodnék felettük, elnyomnám őket, és ebből meg kell próbálniuk kitörni.
2015. ápr. 28. 13:40
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg lenézed őket, nem kezeled egyenlő félként és ezt nem sokat tűrik el. Ha mindenki így viselkedik veled, talán belegondolhatnád, hogy nem velük volt a baj, hanem veled.
4/4 anonim válasza:
Vannak ilyen nők, akik eddigi életükben végig el voltak nyomva, így ellened is egyértelműen védekeznek, megpróbálják megdönteni az állításaidat, hogy felülkerekedhessenek rajtad. Sajnos ezekkel sok mindent nem lehet kezdeni, sokszor annyira eldurvul a helyzet, hogy kis dolgokon is képesek kiakadni, és elviselhetetlenné válni. Természetesen ez az ő szemszögükből valószínűleg sokkal rosszabb, de szerintem ezeket a csajokat egyből skipeld, én is így tettem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!