Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő lányok, Nektek van önbizalmatok? Több lent
Ez megszokott dolog, főleg kamaszkorban a jellemző, változó h kit mennyire érint és "meddig tart":) sokan méregetik magukat máshoz (főleg lányok, de ez nem meglepő)..
visszatérve. Én is ilyen voltam ,hogy megnéztem a korombeli lányokat és azt, hogy mijük van,ami nekem nincs (gondolok az általad is felhozott példákra)
mára viszont erősödött a személyiségem és vele az önbizalmam is. Valószínű a parkapcsolat miatt:) ma mÁr nem nézem meg a lányokat..csak ritkán ,akkor is azt nezem h mim van nekem, ami nekik nincs :) de nagyon ritkán fordul elő a páromnak köszönhetően. :)
és ha mégis rámjön, hogy más milyen szép, meghogy neki nagyobb a melle, kisebb a combja stb akkor mondom neki ugye akarva akaratlan és mindig megnyugtat és elmondja h neki csak én kellek, az ő szemében gyönyörű vagyok stb :) és ez rengeteget segített abban, hogy már abbahagyjam a hasonlítgatásokat :) persze mondom van h előfordul,de tini vagyok és ez természetes :)
1 éve vagyunk együtt ha ez érdekel :D és véleményem szerint, ha szétmennénk, rosszabbodna a helyzet! így legalább annak a tudatában vagyok h valakinek én kellek és úgy fogad el ahogy vagyok és ez segít :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!