Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szakítsak, vagy jövő héten?
3 és fél éve vagyok a barátommal, viszont ez az egész már nem megy, rengeteg rosszat tett. Tegnap már érezte, hogy baj van, iszonyatosan bunkó voltam vele, mert egyszerűen zaklatott(5 percenként hívott, sms, facebookon regény, holott megmondtam, hogy most dolgom van, ha elköszöntem, mert mentem aludni, rá egy órára kaptam a regényt, meg, hogy fura vagyok, zavarja, ha jól érzem magam, stb. stb.).
A lényeg, hogy nagyon ki van, rosszul van, érzi, hogy ennek vége(hányingere van meg hőemelkedése). Holnap megyek egy hétre külföldre, a legjobb barátnőm szerint utána kellene szakítanom, hogy addig megnyugodjon, de nekem ez így nem megy. Szerintem ezt nem jó húzni, inkább ma tudja meg, kiszenvedi magát, egy hétig nem lát, így hátha könnyebb.
Barátnőm szerint meg ne legyek önző, várjam meg ezt az egy hetet, úgyse tud majd elérni.
Szerintetek? Hallgassak magamra?
Baratnod buta s nem ismeri önző szót
Ha már van terv, csináld.
Mi férfiak általában a nyílt szóból értünk, ha még finomkodsz vele, akkor reménykedni fog, hogy van még esélye.
Szakíts vele most, ha már döntöttél.
Ha meg bizonytalan vagy még (ami nőknél nem szokatlan), akkor meg mondd meg neki azt, hogy az egy hét távolléted alatt ne keressen, mert neked most pont jól jön ez, ezalatt mindketten elgondolkodhattok azon, hogy mennyire kell nektek a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!