Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak egy fiúval?
Hívd félre és mondd neki kedvesen, de határoztottan, hogy
"Figyelj __________! Átgondoltam a kapcsolatunkat, és úgy döntöttem, hogy ki szeretnék lépni, remélem megérted. Nincs semmi különösebb oka, nem tettél semmi rosszat,de jelenleg nem érzem hogy szükségem lenne kapcsolatra. Remélem megérted."
Gyakorold el tükör előtt, meg barátnőnek, és ha már nem remeg a hangod, akkor mehet élesben.
Na igen, és hogy mit fog reagálni. Ha nagyon ragaszkodós, akkor a következőkre számíthatsz:
- mit rontottam el? ígérem megváltozom.
- tudom hogy te is szeretsz, X is megmondta h tők jó pár vagyunk, miért tiltakozol az érzéseid ellen?
- üljünk le, beszéljük meg, adjunk egy kis időd, gondold át még egyszer, stb.
Ezekre azzal készülj, hogy "mindent átgondoltam, a döntésem végleges, kérlek ne nehezítsd a dolgot, a legjobbakat kívánom neked!"
A lényeg, hogy ne menj bele vitába, egyezkedésbe,alkudozásba, mert ezzel csak még hosszabb és kínkeservesebb lesz a tortúra.
Aztán ki tudja, lehet h tök lazán fogja venni és másnap már te fogsz rohanni utána :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!