Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettős életet hogy lehet elmondani? Mindenről hazudtam Neki
Figyelt kérdés
Külföldre költöztünk és nem volt sok igazi korombeli barátom. Egyetemistákkal lettem nagyon jóban és folyton velük buliztam, a legjobb barátnőm is 21 éves.
Megismerkedtem a barátommal és egyetemistának gondolt, meg egy 28 éves férfi mikor jönne össze egy kamaszlánnyal?!
Szóval hazudtam... Szinte mindenben, kettős életet éltem. De most szeretném, ha megtudna mindent rólam.
Mármint könyörgöm, vett nekem egy autót és közös jövőt tervez, meg hogy hol tölthetnénk együtt a nyarat...
2015. ápr. 28. 10:27
21/25 A kérdező kommentje:
De nem szeretném leírni, értsétek már meg. Úgyis csak azzal jönnétek, hogy kamuzok, meg úgysem olyat vett.
Akkor meg?
2015. ápr. 28. 12:27
22/25 anonim válasza:
Nem is értem am h miért írtad ki ezt a kérdést. Most mit vársz mit mondjunk? Attól még mert cukormázzal nyakon van öntve le kell nyelnie. Én nem hiszem h megbíznék benned ezek után. Az autót nem lett volna szabad elfogadnod ez nyilvánvaló. Világosítsd fel a többit majd ő eldönti!
23/25 anonim válasza:
A Skodáknak nincs értékük kint.
24/25 anonim válasza:
De konkrétan miről hazudtál neki hogy "mindenről"? az egész életedről? család,kor..stb? vagy hogy? és amúgy jobb ha az igazság fáj mint élni egy hazug világban. Minnél jobban húzod annál jobban fog neki fájni és nem biztos hogy lesz visszaút.
25/25 anonim válasza:
Én Rád írtam privátban, segítőkész próbáltam lenni, de csak a téged kritizálókkal vitázol itt.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!