Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettős életet hogy lehet elmondani? Mindenről hazudtam Neki
Külföldre költöztünk és nem volt sok igazi korombeli barátom. Egyetemistákkal lettem nagyon jóban és folyton velük buliztam, a legjobb barátnőm is 21 éves.
Megismerkedtem a barátommal és egyetemistának gondolt, meg egy 28 éves férfi mikor jönne össze egy kamaszlánnyal?!
Szóval hazudtam... Szinte mindenben, kettős életet éltem. De most szeretném, ha megtudna mindent rólam.
Mármint könyörgöm, vett nekem egy autót és közös jövőt tervez, meg hogy hol tölthetnénk együtt a nyarat...
De éppen az a gond, hogy ez nem félreértés volt, hanem tudatos hazugság. Mindenben. Nem azért szerettem bele, mert gazdag Ő, vagy a családja. A pénze egyáltalán nem érdekel.
Mit számít, hogy milyen autót vett? A kérdés szempontjából ez miért is lényeges?
Most panaszkodsz vagy dicsekszel?
Mert hogyan ...?
Edd meg amit főztél! Szerintem nem fog nehezedre esni valamit tovább hazudni!
De most már megöl bennünket a kíváncsiság, milyen autót vett?
Egyébként miért olyan nehéz egy márkát beírni? Legfeljebb hazudsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!