Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kettős életet hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettős életet hogy lehet elmondani? Mindenről hazudtam Neki

Figyelt kérdés

Külföldre költöztünk és nem volt sok igazi korombeli barátom. Egyetemistákkal lettem nagyon jóban és folyton velük buliztam, a legjobb barátnőm is 21 éves.

Megismerkedtem a barátommal és egyetemistának gondolt, meg egy 28 éves férfi mikor jönne össze egy kamaszlánnyal?!

Szóval hazudtam... Szinte mindenben, kettős életet éltem. De most szeretném, ha megtudna mindent rólam.

Mármint könyörgöm, vett nekem egy autót és közös jövőt tervez, meg hogy hol tölthetnénk együtt a nyarat...

2015. ápr. 28. 10:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem csak a forgalmiban kell benne lennie hanem egy kölcsönadásiban is. Vagyis szerintem Ő tudja hány éves vagy.
2015. ápr. 28. 10:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Mikor összejöttem a barátommal én 16 voltam, ő 24. Nekem is az összes haverom huszonéves, egyetemista volt, azt hitte hogy én is, nem kérdezte a korom. Két hónapja voltunk együtt mikor komolyabban kezdtünk beszélgetni a szexről, akkor derült ki hogy szűz vagyok. Csodálkozott rajta, és kérdezte hogy hogy lehet. Akkor mondtam hogy 16 vagyok, szerintem így normális. Elcsodálkozott rajta, és egész két napig problémázott is hogy úr isten de fiatal vagyok, lehet hogy nem kellene ezt stb, de aztán túltette magát rajta. Négy éve vagyunk együtt. Mondjuk én nem hazudtam, félreértés volt
2015. ápr. 28. 11:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Milyen autót vett neked? Mert kint egy használt kisautót venni olyan mint itthon egy közepes telefont.
2015. ápr. 28. 11:06
 14/25 A kérdező kommentje:

De éppen az a gond, hogy ez nem félreértés volt, hanem tudatos hazugság. Mindenben. Nem azért szerettem bele, mert gazdag Ő, vagy a családja. A pénze egyáltalán nem érdekel.

Mit számít, hogy milyen autót vett? A kérdés szempontjából ez miért is lényeges?

2015. ápr. 28. 11:12
 15/25 anonim ***** válasza:
Jaj de buta vagy, istenem..
2015. ápr. 28. 11:38
 16/25 anonim ***** válasza:

Most panaszkodsz vagy dicsekszel?

Mert hogyan ...?

Edd meg amit főztél! Szerintem nem fog nehezedre esni valamit tovább hazudni!

2015. ápr. 28. 11:46
 17/25 A kérdező kommentje:
Hogy itt mennyi segítőkész ember van... :)
2015. ápr. 28. 11:52
 18/25 anonim ***** válasza:
Egy új Bmw azvkiadás neki is, de ha külföldön veszel egy tíz éves Opel Corsát, az kb háromszáz euróból megvan.
2015. ápr. 28. 11:56
 19/25 A kérdező kommentje:
Jó, hagyjuk már, hogy milyen autót vett.
2015. ápr. 28. 12:09
 20/25 anonim ***** válasza:

De most már megöl bennünket a kíváncsiság, milyen autót vett?

Egyébként miért olyan nehéz egy márkát beírni? Legfeljebb hazudsz :)

2015. ápr. 28. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!