Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! 20 éves fejjel összejönnétek egy 15 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy 5 éves kora óta ismeritek a lányt, a bátyja legjobb haverja vagy.. Viszont a húga kezd felnőni, és sajnos be kell látnod, hogy egyre szebb, intelligensebb, és hogy teljes mértékben olyan világnézete van mint neked, ugyan az az érdeklődési kör, egyszóval jól érzed magad vele, szépnek is, vonzónak is tartod. Elképzelhető, hogy ettől függetlenül a kora miatt nem jössz össze vele? Miért?2015. ápr. 26. 23:22
11/18 A kérdező kommentje:
Nagyonis örülök neki, hogy nem r**anc és az sem zavaró, hogy szűz... Csak 15 éves ÉS szűz.. olyan mintha alapból megrontanám azzal h összejövök vele, plusz még soha nem is ért hozzá senki.. :s nem akarom, hogy megbánja vagy ilyesmi.. Ennyi a probléma.. Kicsit nyálas de ez van.
2015. ápr. 27. 00:10
12/18 anonim válasza:
Hát beszéld meg vele, hogy szívesen jársz vele, csak haladjatok lassan, mert te még nem állsz készen elvenni valaki szüzességét. :D
(Amúgy komolyan mondom)
13/18 anonim válasza:
Szerintem jó arc vagy. A leírtak alapján ez jön le. Nyugodtan próbáld meg. A szexszel meg lehet várni...
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2015. ápr. 27. 00:32
16/18 anonim válasza:
Simán összejönnék vele!
Elmúlt 14, szóval büntetőjogi felelősség nem terhel, semmi akadálya a dolognak...
17/18 anonim válasza:
En ismerek olyan 14 eves lanyt aki tobb mint 20eves pasival jar.
A mai vilagba nem szamit az az 5 ev.
HAJRA
18/18 anonim válasza:
Összejöttetek, lett valami? Írj légy szíves, én is hasonló helyzetben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!