Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal, akinek még legalább hat évig legalább nem tud dolgozni, gyakorlatilag a szülei tartják el?

Figyelt kérdés
Bölcsészkaron tanul nappali tagozaton, nem dolgozik a szülei tartják el. Oké, hogy 20 éves még csak, de én 22 évesen már arra is gondolok, hogy később mi lesz esetleg, ha úgy alakul, hogy akár örökre együtt lehetünk. Mégsem szeretnék olyannal együtt lenni, akivel éveken belül nem lehet elkezdeni építkezni családot alapítani stb stb.
2015. jan. 31. 11:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Hat év alatt az ORVOSIT el lehet végezni, nemhogy egy kamu büfé-ruhatár bölcsész baromságot.
2015. jan. 31. 11:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha ezt szeretné csinálni, akkor hadd csinálja. Viszont ha olyan az egyetem, akkor mellette is lehet dolgozni. Ha a szülei gazdagabbak picit, akkor ezzel nincs is semmi probléma, szerintem. Én is 22 évesen fogok gyakorlatilag elkezdeni dolgozni, mert addigra fejezem be az egyetemet. Mivel mérnöki egyetem, ezért nem igazán tudok még dolgozni mellette, talán felsőbb éven megpróbálom. Nyáron viszont végig dolgozom. Ezt ő is meg tehetné.
2015. jan. 31. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja előző vagyok, ha úgy érzed tudnád szeretni, akkor miért ne? :)
2015. jan. 31. 11:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Normális férfinek tartom magam és nagyon elkeseredett vagyok, hogy normális lány olyan ritka mint nagypapa a nagymamán. Mióta megcsalt az előző barátnőm most először érzem úgy, hogy itt egy tök helyes lány, aranyos kedves nem dohányzik nem iszik többet mint én és jól öltözött... de mégsem tudom kiverni a fejemből hogy nem fog tudni dolgozni, meg mi van akkor ha nem tud elhelyezkedni ezzel az irodalom-történelem szakos diplomájával...
2015. jan. 31. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Doktori iskolát is akar végezni?
2015. jan. 31. 12:07
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Carpe diem :) Nem tudom mennyire vagy vallásos, de idézek neked a bibliából. „Ne aggódjatok tehát a holnapért, mert a holnap majd aggódik magáért: elég minden napnak a maga baja.” Mt 6:34
2015. jan. 31. 12:07
 7/11 anonim ***** válasza:
20 éves, akkor 2 éven belül végeznie kellene. Én nem is az egyetemi évek miatt aggódnék, hanem hogy utána mit kezd egy nulla értékű diplomával.
2015. jan. 31. 12:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Valami osztatlan hat éves képzés... és ebből most telik le neki az első júniusban. Igen ez bánt engem is, hogy utána mi lesz? Mert ok, hogy ott a diploma, de tanárnak lenni mostanság? Egyáltalán el fog tudni azzal helyezkedni, vagy hogy megy ez?
2015. jan. 31. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Tehát hat évet tanul osztatlan tanárképzésen, hogy utána ha marha nagy mázlija van, hülyegyerekeknek taníthasson magyart, meg a tök értelmetlen történelmet... LOL
2015. jan. 31. 12:21
 10/11 anonim válasza:
Az, hogy eltud-e helyezkedni ezzel a diplomával vagy sem az ambíció (kitartás) kérdése. Tanárokra mindig szükség van. Lelkiismeretes tanárokra pedig még nagyobb szükség lenne (...)
2015. febr. 1. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!