Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, összejönnétek egy olyan csajjal, akinek gyakorlatilag nincs élete?
Sulin kívül nem is megy nagyon sehová, max rokonok meg 1-2 barát. Kelleni fog egy ilyen lány valakinek?
Vagy ha karcsú, csinos a pofija, máris meg van bocsátva, mert csak ezek számítanak?
Attól függetlenül, hogy addig "nincs" élete, utána én vinném mindenfelé, kirándulni, találnék ki jó programokat stb.
Ha pedig utána sem akar menni sehova, akkor persze felvetődik pár kérdés, h miért is nem.. Mondjuk otthon is el lehet lenni egy ideig :) csak unalmas lesz.
És nézhet ki bárhogy, nálam csupán a szép külső még nem jelenti azt, hogy jó csaj.
:)
én is csak dolgozok, meg itthon vagyok, mégis művelt vagyok, és rendes, de hát neten nem ismerkedek így nemtom hol fogok összefutni egy nekem tetsző lánnyal.
Mondjuk szerintem, én úgy képzelem el, meg alapjáraton is ilyen típus vagyok, maximálisan alárendelném magam a páromnak. Kényeztetném, amennyire csak tőlem telik, lesném minden kívánságát, figyelmes lennék s odaadó.
De ez csak fikció még egyelőre.
Lehet azért nincs életed, mert sokat tanulsz :)
Így nem kizárható, hogy okos hölgy vagy, ami nálam nyerő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!