Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, összejönnétek egy olyan csajjal, akinek gyakorlatilag nincs élete?

Figyelt kérdés

Sulin kívül nem is megy nagyon sehová, max rokonok meg 1-2 barát. Kelleni fog egy ilyen lány valakinek?

Vagy ha karcsú, csinos a pofija, máris meg van bocsátva, mert csak ezek számítanak?

2012. dec. 18. 23:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hosszútávon unalmas lenne a dolog. Én 4 éve élek párkapcsolatban és eleinte a rózsaszín köd persze eltakart sok mindent, többek között azt, hogy mennyire motiválatlan és céltalan a párom. Most már kicsit kiábrándítónak és szomorúnak tartom, hogy valakinek a 20-as éveiben járva nincs komoly célja az élettől azon kívül, hogy gyerek, család. De lehet nekem túl magasak csak az elvárásaim. :)
2012. dec. 19. 00:35
 12/18 anonim ***** válasza:
így a 7es kommentedet meglátva csak igen lehet a válasz :D
2012. dec. 19. 00:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Én sem járok sehová és nem is bánom. Inkább legyek ilyen, mint alkoholista r*banc.
2012. dec. 19. 12:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen összejönnék. Nagy valószínűséggel azért nem megy sehová mert nincs kivel. Ha lenne szerelme, lenne "élete".
2012. dec. 19. 16:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha vannak barátaid, (mégha nem is sok) csak van valamilyen szintű életed. :D
2012. dec. 19. 16:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy unalmas akkor nem gond, legalább lenne elég idők egymásra:)
2012. dec. 19. 17:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező:

"Sulin kívül nem is megy nagyon sehová, max rokonok meg 1-2 barát. Kelleni fog egy ilyen lány valakinek?"

Hogy mért csak az az ember, aki bulizik, társaságba jár éjjel-nappal (mert igazából semmi értelmeset nem tud kezdeni magával), azt nem értem.

Hogy mért ítélsz meg ilyen könnyen valakit, akinek lehetnek problémái például, azt nem értem.

Hogy elképzelhetetlennek tartod, hogy esetleg tartalmasabban tudja eltölteni az időt egyedül, mint te társaságban, azt nem értem.

Ha azt szűröd le róla, hogy mert zárkózott, nem kell majd senkinek, azt nem értem.

De ha tényleg nem kell majd senkinek, és szerinted ő ettől emberileg kevesebb, azt nem értem.

Ha neked csak az számít, hogy társasági ember valaki, és akkor már minden meg van bocsátva, azt nem értem.

De hogy mi a b***s l***szért foglalkozol te vele, ha egyébként van "életed" és olyan boldog vagy vele, na azt, b*szottul, k*rvára nem értem!

2014. máj. 10. 05:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Af***omba! Most azt hittem, te valaki másról beszélsz a kérdésben, nem magadról. Szóval bocs, nem neked volt címezve az előbbi hozzászólás, hanem egy képzeletbeli társasági embernek, aki nem tudja elképzelni, hogy mi mást lehet csinálni a társaságba járáson és bulizáson kívül.

2014. máj. 10. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!