Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vége?

Figyelt kérdés
Barátommal sokat veszekedtünk azt mondta hogy mostmár lesz olyan hogy nem fogom elérni mindig tehát nem azt hogy sose de lesz olyan időszak. Na és valóban még a telefonján weben sem tudom felhívni meg amúgysem. Arra lennék kíváncsi hogy férfiaknál ez mit jelent. Szerintem tudom a választ de megkérdezem.
2015. ápr. 26. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy ő mit állít magáról. Én is mondhatok bármit, ha a fele sem igaz.

Te mit tapasztaltál nála?

Ha nem tudjátok megbeszélni a problémátokat, akkor a kapcsolatnak mi értelme?

A távkapcsolat csak kifogás. Mi 2 év és 2 hónapja vagyunk távkapcsiban, 200km a távolság, és még mindig lángol a szerelem. Igaz, mi idősebbek vagyunk tőletek ő 30, én 24

(bár a korotokat nem tudom, de a stílusból adódóan fiatalabbak lehettek)

2015. ápr. 26. 21:25
 12/13 A kérdező kommentje:
21 és 30 xd
2015. ápr. 26. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ez jól jött ki, sorstársnő. :D
2015. ápr. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!