Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák, , elhódítani" egy lányt a barátjától?
Tudom, szemétség, de nagyon szeretem a lányt.
Hülyeségeket légyszives mellőzzétek. Köszi.
21.35...komolyan, csak nevetni tudok rajtad....ha szeretitek egymast, akkor tenyleg johet az amerikai hadsereg is, ugysem hagyna el a baratnod...vagy azert vagy ilyen negativ ezzel a temaval kapcsolatban, mert mar derult ki igy, hogy nem szeret a baratnod?...szanalmas...komolyan...
kedves kerdezo...probalj sok idot lenni vele, ha baja van, vigsztald, ha valamit mondani akar, akkor hallgasd vegig...ereztesd vele, hogy szamithat rad...hajra...remelem sikerulni fog...ha tenyleg szereti a baratjat, akkor nem hagyja el...ha viszont erted elhagyja, akkor erdemes elgondolkodni azon, hogy par honap mulva, nem-e fog elhagyni teged egy ujabb fiuert...remelem tudtam segiteni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!