Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 anonim válasza:
Hogy ejjnye bejjnye Bélám vagy Bözsikám ezí még számolunk otthon
2/5 anonim válasza:
ez általában páronként mást jelent... valakinek pl. az megcsalásnak számít, hogy ha a párja valaki mással smárol, másnak ez meg sem kottyan, csak az számít, ha pl. a párja lefekszik valakivel... de szerintem a leggyakoribb az elso verzió...
3/5 anonim válasza:
Nálunk megcsalásnak számítana, ha kiderülne, hogy mással csókolóztunk. De ha mondjuk egy buliban lekapja valaki, csak kiröhögném a csajt. Ha pl. olyan szituban történne, amiről tudok (fogadás, iszogatós játék hasonló...) az még poénos is lehet. Egyébként ha kiderülne, hogy csókolózott valakivel, én azt se venném olyan komolyan, az még megbocsátható.
4/5 anonim válasza:
ha már csókolózna mással, akkor szexelne is... nekem ez a véleményem. a tisztelet ha nincs meg a másik iránt, akkor nem lehet sokat elvárni...
5/5 anonim válasza:
Nálam csók illetve intim testrészek fogdosása és minden ami ezeken túl van (a szex mindenféle formája).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!