Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elég ok az a szakításra, hogy a lassan 25 éves pasitok nem végezte el a 3 éves főiskolát 6 év alatt sem?

Figyelt kérdés
Munkája is csak egy két hónap volt amikor már nem voltak órái kb 3 év alatt, így hiába mondja hogy szeretne összeköltözni, nincs rá lehetőség... amugy meg nagy a szerelem, de ez engem egyre jobban fusztrál, és tudom hogy őt is, így nem baszogatom vele, csak néha kérdezgetem, hogy mik a tervei...

2015. ápr. 25. 17:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Ha szereted azért szeresd, aki.. Nem pedig azért, amit csinál.."

Nem tudom, nincsen nálam a bölcsek köve, de én úgy érzem, hogy azt, hogy "ki vagyok", leginkább a tetteimből mérhető le, abból, hogy hogyan élek.

"Ja és majd ő eldönti, hogy mit kezd magával.."

Ebben tökéletesen igazad van, ezt mindenki csak maga tudja eldönteni, mint ahogy akarni sem akarhat helyette más.

Szerintem alapvetően a kérdező is éppen abból a szempontból vizsgálja a kérdést, hogy ő maga mit kezdjen magával. Mert nyilván az ő további élete szempontjából is van jelentősége annak, hogy marad-e így ezzel a férfival, rádob-e még éveket az életéből egy olyan kapcsolatra, ami esetleg nem olyan irányba halad, amerre szeretné, meg történetesen olyan irányba sem, mint a férfi szeretné ("hiába mondja, hogy szeretne összeköltözni, nincs rá lehetőség...), mégpedig lehet, hogy azért nem, mert a férfinak nincsenek határozott céljai, vagy ha vannak, nem tesz eleget értük).

(Mondjuk a kérdésben szereplő információ igazából nem is elég ennek a megítéléshez - az sem derül ki, hogy ez valami nagyon nehéz mérnöki kar, vagy valami könnyebb fősuli, meg az sem, hogy a kérdező dolgozik-e, ő elő tudná-e teremteni egy közös albérlet fenntartásához szükséges pénzt, vagy ez még neki is a jövő zenéje.

2015. ápr. 25. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:

nem elég ok,ő biztos az a kényelmes fajta :D ott tengeni lengeni kényelmesebb,elhiszem,átérzem.

de egyszer fel kell nőni,de azt nem egy pinás miatt tegye senki,hanem önmagáért,mert lépni kell.

aki 25 évese családod vállal az meg magára vessen mint a szegény paraszt :DDDD

2015. ápr. 25. 17:58
 13/16 anonim ***** válasza:

#11: ha tudná az ember, h érdemes-e éveket pazarolni vkire, akkor sima ügy lenne az egész élet, nem gondolod? Ez egy kiba**ott szerencsejáték, sose tudni, h miből lesz a cserebogár, mikor változik az ember. Ismerek olyan srácot, aki pl. szakítás után tért észhez, elkezdett tanulni rendesen, melózik mellette mint állat, hihetetlen pálforduláson ment keresztül, csak lesek, h mi történt, mondja, h észhez tért, ehhez a szakítás kellett neki. Hát én pl. nála örülök, h szakított, mert amúgy maradt volna az a les**rom alak, aki volt.

Lehet, h a kérdező is, ha szakít az illetővel, akkor változáson megy keresztül, de lehet, h ezután a változás után ő többet nem fog nála esélyt kapni, talál mást, de az is lehet, h később mikor már minden rendben újra egymás mellett lesznek, és közösen tervezik az életüket, nem látom még én se a jövőt sajnos. :)

2015. ápr. 25. 18:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Én tavaly befejeztem a sulit, és már dolgozom egy éve, bár közalkalmazottként, így egyedül nem tudok fenntartani egy albérletet. Anyukámmal lakok, de szívesebben lakok vele, de nem sürgetem. Ez egy fősuli földrajz szaka, és már csak a nyelvvizsga miatt húzta két évig a dolgot, mert minden tárgya megvolt, ez meglett novemberben, majd a szakdogát elvileg most elküldte, de valamiért törölték a záróvizsgáról, de ebbe nem avatott be, nem is érdekes. Igen valóban arra vagyok kíváncsi, hogy legyek e még türelmes, vagy ez mindig így lesz. Mert én nem akarom eltartani magam senkivel, de azért a céljaim elérésében egy társra lenne szükségem.
2015. ápr. 25. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Őszintén megmondom , hogy engem zavarna a dolog. Ha én dolgoznék, ő meg 6. éve csak tanulna és emellett nem dolgozna. Írtad, hogy az összeköltözés még csak tervben van, tehát akkor most a szüleivel él még? Azt hiszem, hogy ez is zavarna. 25 évesen én már szeretnék némileg előrébb lenni az életemben. Az még oké hogyha a 3 éves fősulit esetleg 4 év alatt végezné el, de hogy 6 év alatt sem megy, úgy hogy mellette semmi mást sem csinál? Szakítani így rögtön nem szakítanék, először határozottan elbeszélgetnék vele erről. Vagy végezzen el tanfolyamot gyorsan, vagy menjen el dolgozni(bár én ezt már hamarabb megmondtam volna neki), mert így nem léptek egyről a kettőre...

De ez csak az én véleményem.

2015. ápr. 25. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: most ezt nem írhatod komolyan, h hagyja ott 6 év után a fősulit, és menjen el egy gyors tanfolyamra, ezt most csak úgy kiráztad kisujjból ezt a hülyeséget, vagy komolyan is gondoltad??
2015. ápr. 25. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!