Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításo (k) on már túllévő emberektől kérdezném, Ti a párotok kinézetét, vagy személyiségét untátok meg, amikor szakításra került a sor?
Pont hogy nem a megunással, hanem a megváltozással szokott bajom lenni!
Hogy egy idő után már a másik nem az az ember kívül vagy belül, akibe egykor beleszerettem.
1. Régen igényes volt, adott a külsejére. Manapság már ahhoz képest igénytelenebb, jobban elhagyta magát.
2. Régen jó teste volt. Manapság nem az öregedés miatt, hanem egyszerűen saját hibájából, lustaságából, nem törődömségéből puhányabb lett.
3. Régen sok pozitív belső tulajdonsága volt. Amik közül mára sok a korábbihoz képest inkább negatívabb irányba mozdul el. Régen nagylelkű volt, ma zsugori. Régen törődő volt, ma hideg. Régen jó volt az ágyban, ma már nem teszi úgy oda magát. Stb-stb.
Ha a valóban komoly kapcsolatok tönkre mennek, az szerintem inkább van azért, mert túl sokat változik az egyik fél a másiknak nem tetsző irányba, olyan dolgokban amik miatt részben régen beleszeretett a másik. Az "unalom" szerintem a ritkább eset.
Igen, írhattam volna megelégelést is az unalom helyett, de azért értettétek a kérdést. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!