Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire a külső alapján dönt egy férfi, hogy kivel akar párkapcsolatban lenni? 22/L

Figyelt kérdés
Belsőleg eléggé zárkózott természetű, viszont külsőleg sokak szerint csinosan öltözött, jó alakkal rendelkező lány vagyok. Azt tapasztalom, hogy sokak csak a külsőm miatt lennének együtt velem, de a belsőmet soha nem fogadnák el és zavarná őket. Változom kellene kicsit, hogy úgy döntsenek mégis összejönnek velem. Úgy érzem folyamatosan meg kellene felelnem nekik mind belsőleg mind pedig azért külsőleg is. Mindig úgy kellene kinéznem ahogy azt szeretnék és ha már egy kicsit is nem a legjobb formámat hozom szóvá tennék, hogy ez nekik nem tetszik, adjak magamra. Értem itt, ha esetleg pattanásos az arcom, ha nem frissen mosott a hajam. Miért ilyen néhány férfi manapság?
2015. ápr. 24. 21:46
1 2
 11/11 anonim válasza:
Egyszerűen muszáj szerintem első körben a külsőségek alapján szűrni ki az aki tetszik és ki az aki nem mert pl hiába beszélgetnék látatlanban és szimpatikus is lenne hogy visszahúzódó vagy. Én úgy tartom hogy az ember olyan társát találjon maga mellê akit akár külön külön a sajátos szepselégéért és belső értékekért is ugyan úgy szerethet.
2015. ápr. 25. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!