Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő ennyire unalmas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ennyire unalmas, vagy csak én tenyerelek bele?

Figyelt kérdés

Általánosítónak tűnhet a kérdés, de már nem az első eset, hogy dumálok egy csajjal és kis idő múlva olyannyira megunom, hogy felmegy bennem a pumpa. Pl az aktuális csaj olyan bosszantóan unalmas, hogy mikor megkérdem, h mit csinált az nap vagy a héten, akkor az a válasz h tv-zett meg aludt meg beszélgetett, hogy az elmondhatatlan.

Nem gondolom, hogy izgalmas életet élek, de ennél 100x mozgalmasabb egy napom.

Mikor rákérdezek általában, az érdeklődési, körre akkor azt a választ szoktam kapni, h nem tudom. Milyen ember az aki nem tudja, h mi érdekli? Hogy találjon ki valaki úgy egy programot, vagy csak egyáltalán, hogy szórakozzon valakivel, ha egyszer a másik olyan mint a hígf*s?! Mikor ezt szóba hozom, akkor arra az a válasz, h velem mindent élvezne. Meg velem másképp lesz és megváltozik, de én ezt erősen kétlem.

Arra a következtetésre jutok lassan, h vannak a bulizósabb aktívabb nők és vannak a tunya otthon ülős unalmas nők. És mind a 2 típus magát tartja normálisnak a többivel pedig ellenszenves/előítéletes.

Most tényleg minden kapcsolatban a férfinek kell játszani a bohócot és szórakoztatni a nőt, vagy vannak még értelmes nem folyton bulizós, de azért normális érdekes csajok?

2015. ápr. 24. 19:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rossz olvasni ezeket a túlzó általánosításokat! Az itt hozzászólók többnyire reményvesztett, felszínes, csalódott férfiak, akik ilyen alantas módon próbálnak bosszút állni a női nemen. Nos a kérdésedre válaszolva nem minden nő unalmas csak pont beletenyereltél. Szerintem ennek a lánynak nem az a baja, hogy otthon ül és TV-t néz, hanem hogy nincsenek gondolatai, illetve véleménye. Elvégre a filmekről is lehet beszélni, ha már más nem jut szegény eszébe. Nyilván te is tudod, hogy a válasz IGEN. Nem csak ez a két véglet létezik, vannak értelmes lányok is elszórtan. ;)
2015. ápr. 24. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:

keress mást, ne itt panaszkodj

szerintem nem nemtől függ, h ki mennyire unalmas

2015. ápr. 24. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Te is unalmas vagy nekik. Ha nem lennél, aktívabbak lennének.
2015. ápr. 24. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezzel kapcsolatban az a legfurcsább, hogy engem meg egész életemben 2, azaz kettő (!) olyan férfival hozott össze a sors mindössze, akiket nem volt unalmas, élhetetlen, tunya, mulya. Az elsőre 26, a másodikra 29 éves koromig kellett várnom.
2015. ápr. 24. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Nyilván nem minden nő ilyen, csak vannak ilyenek is. Mondjuk attól, hogy egyedül nem csinál "érdekes" dolgokat, attól még nem biztos, hogy tunya. Én speciel eléggé igényem a társaságot, anélkül elég "unalmasan" telnek a napjaim. Bemegyek a kötelező gyakorlatomra, olvasok, netezek, ismerősökkel beszélgetek, filmet nézek, tanulok. Viszont a barátommal/barátaimmal szívesen elmegyek sétálni, kirándulni, koncertre vagy bármilyen más eseményre.

Olyan embert kell keresni, akivel hasonlóak az igényeitek ilyen téren is.

2015. ápr. 24. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2015. ápr. 24. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:

jobb esetben egymással vagytok jól el.

Mi pl sok dologban egyformák vagyunk párommal és van hogy itthon lustizunk és sorozatokat nézünk, de van egy kis késztetés is bennünk, hogy kimozduljunk és túrázzunk egy picit, mozizzunk, rendezvényekre járjunk, ill össze a barátokkal.. sőt, olyan is van, hogy mivel mind a ketten kockák vagyunk, pl hosszú hétvégéken különválunk egy délutánra hogy ki tudjuk élvezni az aktuális játékfrissítéseket

de az semmiképp sem normális, ha egy csaj vagy pasi egész nap csak a telóját nyomogatja, bár már az sem aki tévét néz, de ez a személyes véleményem

2015. ápr. 24. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Bizonyos korosztályban ez a normális.
2015. ápr. 25. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!