Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő ennyire unalmas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ennyire unalmas, vagy csak én tenyerelek bele?

Figyelt kérdés

Általánosítónak tűnhet a kérdés, de már nem az első eset, hogy dumálok egy csajjal és kis idő múlva olyannyira megunom, hogy felmegy bennem a pumpa. Pl az aktuális csaj olyan bosszantóan unalmas, hogy mikor megkérdem, h mit csinált az nap vagy a héten, akkor az a válasz h tv-zett meg aludt meg beszélgetett, hogy az elmondhatatlan.

Nem gondolom, hogy izgalmas életet élek, de ennél 100x mozgalmasabb egy napom.

Mikor rákérdezek általában, az érdeklődési, körre akkor azt a választ szoktam kapni, h nem tudom. Milyen ember az aki nem tudja, h mi érdekli? Hogy találjon ki valaki úgy egy programot, vagy csak egyáltalán, hogy szórakozzon valakivel, ha egyszer a másik olyan mint a hígf*s?! Mikor ezt szóba hozom, akkor arra az a válasz, h velem mindent élvezne. Meg velem másképp lesz és megváltozik, de én ezt erősen kétlem.

Arra a következtetésre jutok lassan, h vannak a bulizósabb aktívabb nők és vannak a tunya otthon ülős unalmas nők. És mind a 2 típus magát tartja normálisnak a többivel pedig ellenszenves/előítéletes.

Most tényleg minden kapcsolatban a férfinek kell játszani a bohócot és szórakoztatni a nőt, vagy vannak még értelmes nem folyton bulizós, de azért normális érdekes csajok?

2015. ápr. 24. 19:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Veled mindent élvezne. Próbáld ki, vidd el focimeccsre. Hátha tényleg.
2015. ápr. 24. 19:09
 2/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem akarlak elkeseríteni, de én azoknak válaszolok ilyen jellegűeket, akik abszolút hidegen hagynak.

Aki érdekel, azzal nem ilyen szinten társalgok...

2015. ápr. 24. 19:10
 3/18 anonim ***** válasza:
már elnézést, de a bulizósnak az otthon ülős nem ellentéte. Nekem mondjuk egyik sem jön be, mert aki bulizós, az sötét mint az éjszaka, aki meg otthon ül (és nem csinál semmit, mert ez nem szégszerűen ugyanazt jelenti) vagy a telefonját piszkálja egész nap, arról meg nem lehet semmit csinálni.
2015. ápr. 24. 19:10
 4/18 anonim ***** válasza:
24%
ma 19:04 ennyi igazad van! szokj hozzá tesó a mai nők semmit nem érnek
2015. ápr. 24. 19:11
 5/18 A kérdező kommentje:

3-as jelen esetben nem hiszem, hogy ez igaz, mert ő keresi az én társaságomat, nem pedig fordítva. Sőt, magával kommunikál a chaten. Leírja, h hazaérkezett. Aztán óránként felteszi a kérdést h "mikor jössz?" Aztán jön a "várlak"....

De ez most komoly? Mert egy ideig, óráig szemet hunyok e felett, ha nagyon bejön a csaj. Mert eltereli a figyelmem ezekről a dolgokról. Viszont, ha valaki nem is néz ki túl előnyösen és még ilyen "belső" értékekkel is rendelkezik az mégis milyen kapcsolatra számít?

2015. ápr. 24. 19:17
 6/18 anonim ***** válasza:
48%
Manapság a nők nagyon buták, undoritóak egyszerűen
2015. ápr. 24. 19:22
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
UN DO RI TÓ MIND!
2015. ápr. 24. 19:22
 8/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem igaz!Ti is unslmasok tudtik lenni!:D
2015. ápr. 24. 19:32
 9/18 anonim ***** válasza:

Magam is ezt tapasztalom többnyire, valahogy igazán komoly hobbija (már úgy értem amibe szerelmes az ember, pl. nálam a repülés az egyik) az szinte csak a férfiaknak van úgy gondolom. A miért az egy érdekesebb kérdés.

Nem véletlen az a mondás két férfi interakciójában, hogy: mondd meg a hobbidat és megmondom ki vagy.

Pedig én is nagyon szívesen vennék ilyesmit, természetesen az sem baj ha az enyémektől teljesen kölönböző az érdeklődési terület, csak azt lássam hogy valami bizony igazán lázba hozza és tartósan, azon kívül is ami nem közvetlenül a pénz és nem közvetlenül a hatalom.

2015. ápr. 24. 19:38
 10/18 A kérdező kommentje:

10-es így van. Legszívesebben bemásolnám ezt a kérdést minden olyan kérdés alá, ahol a nők elítélik a férfiakat azért, mert szexisták és "csak dugni akarnak". De kérdem én, lehet mást? Mivel érveljen az ember a mellett, hogy a nőkre ne tárgyként tekintsenek a férfiak?

Akinek olyan barátnője van akire barátként is tekinthet, azt szerencsés embernek tartom.

2015. ápr. 24. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!