Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Pozitív vagy negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Pozitív vagy negatív értelmű az, ha egy csajnak azt mondjátok, hogy hasonlít/emlékeztet az édesanyátokra?

Figyelt kérdés
Arra is kíváncsi lennék, hogy szempont-e ez nálatok barátnőnél, hogy emlékeztessen rá, vagy lényegtelen? Ha igen miért? Kort is írjatok! Köszi!
2010. febr. 21. 15:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hááát, most hogy mondjátok van benne valami. Most pont egy olyan csaj tetszik, aki egy kis változtatással (belsőleg) olyan lehetne mint anya. Persze imponál, ha tud főzni egy csaj, hisz én magam is szoktam. De azért ne veszekedjen velem, ha esetleg egy szennyest véletlenül elhagytam :). Azért csak a jó tulajdonságaval rendelkezhet :D.
2010. febr. 27. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!