Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gyanús? Teendő?
Párom ma felhvott, hogy gépközelben van és mondjam el neki hogyan kell facen átállítani a dolgokat úgy hogy ne legyen nyilvános ez-az.
Erre most nézem, hogy az ismerősei eddig nyilvánosak voltak, de nekem mostmár csak a közöseket mutatja, tehát elrejtette a többi ismerősét.
Nekem ez elég fura.
Írtqm neki, hogy ez most mi.
Erre irta hogy "Naaa, kezdődik a féltékenység :D"
erre én "de állítsd vissza légyszi"
Ő "majd késöbb, csók"
Nekem ez rosszul esik.
Titkolnivalója van? Mi ez a hirtelen titokzatosság?
Amugy a telefonját bármikor átnézhetném, meg előttem nyomkodja, de nekem ez fura...
tudja hogy alapbol bizalmatlan és féltékeny vagyok.
erre ilyet csinál...gratula
Ha eddug megnezhetted, akkor ha ezutan is engedi, akkor nincs baj, nyugi.
Ha meg annyira furdal a kicancsisag nezz majd szet a telefonjan a tevekenysegmaplobam, es ott ugy is latod ha ossze vissza jelolget csajokat, es ugye bar ez nem bun, hisz gondolom meg van beszelve koztetek h nyugodtan nezelidheztek, nem problema.
En azt is elkepzelem hogy direkt csinalta. :)
aztmondja ha ennyire zavar visszaállitja, csak nyugodjak meg.
ha végez a melóba megbeszéljük, mot nem ér rá
Én meg nőként mondom, hogy szerintem picit sem fura. Nem értem miért van egyes embereknek ennyi 'szabadideje' ilyesmire. Mi is együtt voltunk már pár hónapja a barátommal, amikor átállítottam, neki az elejétől kezdve úgy volt beállítva. Semmi mögöttes tartalom nem vezérelt, csak mondom elég ha mindenki csak a közös ismerőseinket látja, ne tudjon senki sem az én ismerős listámon keresgélni. Nem értem miért kell ilyenért féltékenységi jelenetet rendezni....
N
Én mindig mindent a legelején letisztázok: ha másokkal kavar vagy megcsal (alapos gyanú is elég), kirúgom. Példa még nem volt rá, de jó jelezni. Utána hogy ki mit hogyan állítgat meg telefonál, egyáltalán nem érdekel, vannak fontosabb dolgaim, számomra lenne úgymond megalázó ha ezt lesném.
31F
azóta nem is írt.... pedig fent volt facen.
még mindig nem állította vissza.
nem is keres...úgyérzem magamra hagyott a kételyeimmel pedig tudja hogy féltékeny típus vagyok.
Mi ez a viselkedés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!