Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok paranoiás? Vagy tényleg gyanús?
Párommal fél éve járunk.
3hónapja szedek fogamzásgátlót.
Előtte óvszert használtunk, nála már akkor is volt egy doboz LEJÁRT óvszer.
Amióta fogit szedek nem is dobtuk ki a gumikat, nem foglalkoztunk vele.
Ma mondta hogy hoz át hozzám gumit, hogy késleltesse vele az élvezését.
Ezen megsértődtem és egyből elkezdtem gyanakodni, hogy miért hagyta meg a gumit...tuti megcsal stb.
Ráadásul a lejárt van még meg neki...olyan mérges lettem.
Minek tartogatja.
Alapból féltékeny vagyok és gyanakvó...
Én reagálom túl, vagy valóban megcsal és ezért tartotta meg otthon (NEM HORDJA MAGÁNÁL!) a gumit???
Persze! A szomszéd lányt dugja.
Istenem! A nők állandóan kombinálnak.
Ha épp nem használod a lisztet sütésnél, főzésnél, akkor kidobod?
Nagyon hülye vagy hallod. Bármikor kihagyhatsz egy szem gyógyszert, vagy jön egy hányós-hasmenéses vírus, esetleg lebetegszel és antibiotikumot kell szedned - ezen helyzetekben a megfelelő védekezéshez nem elég a tabletta, hiszen annak a védelmi funkciója sérül. Ilyenkor óvszert érdemes használni pluszba, ahhoz pedig felesleges újat venni, ha már van (bár a lejárt óvszert nem értem, minek tartogatja a párod). Ami nem jár még le egy ideig, azt teljesen felesleges kidobni, bármikor jól jöhet.
Remélem otthagy téged ezzel a hülye felfogásoddal és beteges féltékenykedéssel.
A gondolatmeneted sem értem. A lejárt óvszer előkerült és azt hiszed megcsal?
Szerintem kb. minden csávónál van óvszer otthon és teljesen lényegtelen, hogy kapcsolatban van-e az illető vagy sincs. Mert nem dobjuk ki, ha éppen kapcsolatban vagyunk valakivel, nem azért mert gyorsan félre akarunk kefélni hanem mert pénzbe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!