Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen esetben képes egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben képes egy nő elcsavarni egy kapcsolatban élő férfi fejét? Milyen esetben sikerülhet? Mi kell hozzá? Bármelyik pasit el lehet? Mitől függ? 23L

Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Azt a pasit lehet elcsábítani, amelyik nem szerelmes
2015. ápr. 22. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Azt lehet elcsábítani, aki nem biztos a kapcsolatában. És azért nem biztos, mert nem tesz bele eleget, nem veszi észre, hogy csak lötyög az életük. Az ilyen ember könnyen elcsábul. Pl.: Képzeld el amikor összejöttél egy nagy szerelemmel, az első pár hónapot, amikor rózsaszín ködben vagy, és valaki elkezd neked udvarolni, vagy jelzést küldeni. KIT ÉRDEKEL, ÉN SZERELMES VAGYOK AZ ADOTT EMBERBE... mondod, azért mert biztos vagy magadban...
2015. ápr. 22. 10:44
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Olyan esetben, ha a pasi nem kötődik eléggé a jelenlegi párjához, ha nem elég erős a kapcsolatuk. Az kell hozzá, hogy a pasi ne legyen elég boldog a kapcsolatában, és te többet tudj felmutatni, mint amiben jelenleg van. S hogy bármelyiket-e? Nem tudom.. szerintem engem csak ezekben az esetekben lehetne. De most épp nincs ilyen eset.. :)
2015. ápr. 22. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Azt lehet elcsábítani aki nehezen, vagy sehogy nem tud ellenállni egy erős kísértésnek, + "sose tudja meg", és meg is kísértik de durván.

Ha odamegy egy igen szép és dögös nő, szájon csókolja (lekapja), megmarkolja odalent és azt mondja neki, hogy gyere fel hozzám az 95% bukta, függetlenül attól, hogy mennyire szerelmes, az agyát simán elöntheti a tesztoszteron és ott vége a dalnak többnyire :D

És így bizony (szemben az itt ész nélkül esküdőző srácokkal) nemet mondani nagyon komoly belső harc, orosz rulett. Mivel ismerjük, hogy mit tud a tesztoszteron én ilyenkor még meg is értem, ha igent mond.

Amúgy ez elsősorban a flört mértéke + kettejük közti kémia arányától függ főleg, amiben nagyon komoly ellen változó a kapcsolat ereje/minősége. Egy meggyengült kapcsolat, dögös nő erős kémia, és máris kész a baj.

100% Garancia megcsalás ellen nincsen. (illetve egy van, ha nem is lehet szó megcsalásról, lévén nem klasszikus monogámok, de gondolom nem erre gondolsz a kérdésedben)

2015. ápr. 22. 11:05
 15/16 anonim ***** válasza:
29%
Bárkit el lehet csábítani. Ugyanis ti nők ezen az ökörségen agyaltok, ahelyett hogy a pasitoknak mindent megadnátok! Aztán meg csodálkoztok hogy mással kavar a srác!
2015. ápr. 22. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

10-es jól mondja.

Plusz ha féltékeny is vagy, az nagyon zavaró lehet. Vagy ha érzelmileg már nem kötődik hozzád eléggé és a másik nő pont megtalálja a gyenge pontját és "megvígasztalja".

2015. ápr. 22. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!