Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok,16 eves lany egyutt lehet egy 21 eves fiuval?
Magánügy!
Soha nem értettem, hogy miért kell itt megkérdezni, hogy mit gondoltok, hogy x és y együtt lehet-e?
Mi közünk nekünk mi ehhez? Talán ennyire befolyásolhatóak egyesek, hogy inkább vadidegenekre hallgatnak ebben az esetben, ahelyett, hogy ő maguk el tudnák dönteni, hogy tényleg együtt szeretnének-e lenni, vagy sem?
Ha jól érzitek magatokat, akkor áldásom rátok! :)
És ne érdekeljen mások véleménye, a ti boldogságotok a lényeg!
#13: mindenki a saját sorsának kovácsa, csak nem mindegy, ki milyen alapanyagot kap ehhez :P
Kérdező: én nem hallgatnék másokra sosem, így nem is teszek ilyet!
Szerintem kicsit fura. De ha ők így boldogok, akkor ki vagyok én, hogy beleszóljak? Ha pl egy barátom felszedne egy 16 éves lányt, akkor csak az érdekelne, hogy jó fej-e. Lehet magamban furcsállnám, de megtartanám magamnak a véleményem, nem okoskodok bele mások életébe.
21/L
Én is voltam hasonló helyzetben ! :) mesélsz magatokról ?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!