Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek így nyaralni?
A gondom a társasággal van: kb 10rekesz töményt hoztak az előző évben is, 4 nap részegség volt.. (akkor nem tudtam milyen lesz) és sehova nem mentünk pedig tök szép helyen voltunk. Én valahogy ezt nem preferálom, hogy folyton részeg valaki és itatják az embert, ha nem iszik akkor b_sztatják. Mindent csak együtt lehetett csinálni. Ha pl felmentem a szobánkba mert el akartam kicsit vonulni, nem akartam fürdeni vagy enni akkor épp, akkor jöttek és miért??! stb. Most ismétlés lenne.. A párom munkatársaival mennénk, meg a haverjaival. Az fel sem merült, hogy nekem is vannak barátaim akiket megkérdezhetnék.. Ha már úgyis sokan megyünk és van akiket nem ismerünk.
Ráadásul van a társaságban egy csaj aki folyton fotóz (ha iszik az ember akkor nem feltétlen készülnek róla előnyös képek meg a lesifotók amúgy se előnyösek)és megosztja közösségi portálokon, nyilvánosan. Ezért pl én nagyon haragszok és hiába szóltunk rá.. falra hányt borsó volt. Így én elgondolkodtam, hogy nem nagyon akarok...
Akkor tényleg az a megoldás, hogy te is viszel magaddal pár barátodat.
Nyugodtan mondd meg neki nyíltan, hogy nem érzed jól magad a barátaival nyaraláskor ezért, meg ezért.
Tehát neked ez szenvedés lenne, nem nyaralás.
Jó lenne, ha te is vihetnél magaddal barátokat, mert nem fair, hogy te azért szenvedj, mert ő sem rólad, sem a barátairól nem tud lemondani ezalatt a pár nap alatt.
Ne legyél már ekkora papucs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!