Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet egy távkapcsolat?
Figyelt kérdés
igazából még csak egyszer találkoztunk. kb. 1 óra vonattal az út, és nem is olcsó. Ő nagyon sokat dolgozik, szombaton is. egyedül él albérletben, szóval nincs felesleges pénze :( vasárnap elvégzi a házimunkát és kezdődik a hét újra :((
én úgy érzem, hogy teljesen odáig vagyok érte, de meddig lehet bírni a másik nélkül? :(
2015. ápr. 21. 13:54
1/12 anonim válasza:
A húgomék 2 év alatt 2 x találkoztak,akkor pár napot voltak együtt,és még mindíg együtt vannak,és hosszútávra terveznek egymással.
2/12 anonim válasza:
Nekem fél évig működött, úgy, hogy nem találkoztunk..
Ott a skype, telefon, facebook, viber, webcam, meg minden, használjátok, hátha úgy tovább működik, de nagyon vigyázz, egy távkapcsolat könnyen és gyorsan emészti fel az embert
3/12 anonim válasza:
és az út 6 óra vonattal ,és 2 különböző országban élnek. 1. vagyok
4/12 anonim válasza:
Kevés esetben működik hosszútávon. Legalábbis a személyes, és a környezetemben élők példájára alapozva az én véleményem ez. Ha nem közös az elképzelésetek a jövőtöket illetően, akkor sajnos vakvágány... Persze ezt csak akkor fogod látni, ha már kiismeritek egymást, és kivételek is vannak, de az esetek többségében sajnos nem működőképes egy távkapcsolat...
5/12 anonim válasza:
nagyon kevés ideig, minden hiba hatalmassá válik, minden sokkal nehezebb
6/12 A kérdező kommentje:
igazából attól félek a legjobban, hogy közben talál magának valaki jobbat, vagy közelebbit :((
2015. ápr. 21. 14:11
7/12 anonim válasza:
ez akkor is benne van a pakliban, ha a szomszédsrácról beszélsz, ő is találhat bármikor jobbat
8/12 A kérdező kommentje:
hát mondjuk ez is igaz :)
2015. ápr. 21. 14:46
9/12 anonim válasza:
ha pedig közelebb talál jobbat, akkor amúgy is megtalálta volna, nem ezen fog múlni tényleg, próbáld ki a dolgot, legalább utána véleményt tudsz mondani a dologról + lehet, h életed szerelmét halasztanád el, sose tudni :)
10/12 anonim válasza:
meddig működhet?
Bizalom, őszinteség, nyitottság kérdése.
Mi sajnos 4 éve élünk így. Ősszel ez talán változik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!