Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ott fog hagyni, ha lefogyok?
Elég kövér voltam, mikor megismerkedtünk, engem mindig is zavart az alkatom, de ő azt mondta, neki így tetszem és ne nagyon fogyjak, meg ha vékony lennék, nem jönnék be neki ennyire.
Viszont én elkezdtem edzeni meg diétázni és megindult a fogyás, mert vékonyan elégedettebb lennék magammal és jobban érezném magam. De mindig bennem van ez, amit a barátom mondott. Ha sokat fogyok, tényleg ott fog emiatt hagyni?
hát én inkább teltebb alakot választanék, mert azon van mit fogni...de ha pl a barátnőm lefogyna (nincs elhízva, nem is duci, egészséges) akkor nem hagynám el...
am van akinek az extrém kövér nők jönnek be (150+)...
van akinek meg az extrém soványak...
ha a barátod nem csak a tested miatt van veled együtt akkor valószínűleg eltudja fogadni a változást (persze ha nem nagyon drasztikus), max a szexuális vágyat befolyásolja...
(itt is volt már sok kérdés, hogy a csaj felszedett pár kilót és a pasija jobban kívánta!)
Kérdés, hogy reális-e az önképed. Mondjuk az már nekem sem tetszik, ha egy csaj szálkás fitnesz modellé gyúrja magát, elégeti minden kis zsírszövetét, beleértve a mellét is, de egy jó szupermodell alkat (178 cm, 58 kg, 86-92 mell, 60-66 derék, 86-92 csípő) többségünknek nagyon bejön.
Tipikusan inkább az szokott előfordulni, ha nő sokat csinosodik, akkor új lehetőségek adódnak számára, és a jelenlegi párjának fel kell kötnie a gatyáját, ha meg akarja tartani.
Ha tényleg szeret és nem extrém külsőorientált, akkor nem fog. De sajnos ez az extrém külsőorientáltság manapság az emberek legnagyobb százalékára jellemző.
Hiába szajkózod itt, hogy de hát mások így, meg úgy. A barátod nem "mások". Másoknak lehet a vékony alkat tetszik, neki meg a teltebb.
Nagyon-nagyon kevés eszed van, ha minden embert egyformának gondolsz (vagy csak megfertőzött a GYK általánosítgató légköre :D).
A barátodnak a teltebb nők tetszenek, nyilván jobban örülne, ha nem lennél divatosan vékony.
De ha nem a külsődért szeret elsősorban és igazán szeret, akkor elfogadja majd a döntésedet.
Nekem is jobban tetszik a férjem, ha van rajta pár plusz kiló, mégsem hagytam el, mikor vékonyabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!