Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátom?

Figyelt kérdés
19 eves vagyok a barátom 24, voltak vitáink a lényeg, hogy most elég jól megvagyunk. Tegnap azt kérdeztem tőle mi lenne ha a szabadban, mindegy csak kint is szeretkeznénk, tudom furcsa. De szeretem őt, és szeretném kiélni a párkapcsolat adta dolgokat is. Azt mondta, hogy szó sem lehet róla, inkabb csak nála.. 4 fal közt.. :( Azt hittem hogy a férfiak (is) szeretik extrém(ebb) helyzetekben. Ti mit tanácsoltok? Ami köztünk van tényleg szerelem. De szomorú vagyok valamennyire, hogy ennyire unalmas alak :( 19L, előre is köszi a válaszokat, és tényleg komoly válaszokat kérek, nekem ez fontos lenne :/
2015. ápr. 19. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Masztizz a buszon,villamoson,metról valahol és kuélheted magad:D
2015. ápr. 19. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
El se tudom képzelni, hogy milyen pasi nem akarja ezt :D Én magam vezettem rá nem 1 barátnőmet, hogy kint is csináljuk :) nem mondtam nekik, de nem is tiltakoztak. Szerintem is izgalmas. Nem biztos hogy unalmas, lehet csak más érdekli, kérdezd meg tőle
2015. ápr. 19. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert unalmas alak és nem akar változtatni új dolgot beengedni az életébe...

Rövid időn belül megsavanyodik a kapcsolatotok és az 5 év korkülönbség első jele itt meg is mutatkozott.

Te vágysz az újra meg minden ő meg egy begyöpesedett alak

4/7 anonim ***** válasza:
Gondolom fél attól hogy rátok találnak,és meg örökítik. Vagy csak nem tetszik neki az ilyen helyzet. Lehet 4 fal között is extrémebb közösülés. Szerintem az tetszene neki.
 5/7 anonim ***** válasza:

Orbitális baromságokat olvasok, komolyan.Egyáltalán nem jelenti azt hogy unalmas.Ha neked ezért unalmas, akkor hagyd ott a francba, jobban jársz vele.Úgyis zavarni fog ez a dolog és ez jobban megmutatkozik majd ahogy te egyre többre vársz.

Én pl egyáltalán nem vagyok unalmas alak, pozitív visszajelzéseket kaptam a nőktől, de én csak és kizárólag ágyban tudom elképzelni a szexet, sehol máshol.Ez van, nem vagyunk egyformák.

2015. ápr. 19. 17:55
 6/7 A kérdező kommentje:
szakítottunk :(
2015. máj. 3. 01:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Elhinnéd nekem ha azt mondanám, ha bár most még fáj is, de hosszabb távon jobban jártál vele hogy szakítottatok?
2015. máj. 3. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!