Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cipőt vett közös utazás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cipőt vett közös utazás helyett, jogosan kaptam fel a vizet? 18L

Figyelt kérdés

A barátommal már mindketten jó ideje gyűjtögettünk, raktunk félre, hogy elmehessünk együtt egy koncertre, és akkor már maradnánk pár napot abban a városban is.

Jövő hónapban utaztunk volna, de ő közölte, hogy vett egy cipőt, és elment rá a pénze. Mellesleg, van még két pár, teljesen tökéletes pár cipője.

Jogosan akadtam ki?

18L (20F)

2015. ápr. 19. 20:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Egy közös kedvencünk koncertje lenne, és egy New Balanceról van szó...
2015. ápr. 19. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Azt hittem nótár mari; D

Az lesz most.

2015. ápr. 19. 20:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem jogos. Az ő dolga, mire költi a pénzét. Ha ő nem koncertre akarta, hanem cipőre, akkor arra. Te menj egyedül, vagy hívj el mást. Neked semmi jogod kiakadni azon, hogy a barátod a saját pénzét mire költi. Ha a tiédet költötte volna, megértenélek.
2015. ápr. 19. 20:46
 14/19 anonim ***** válasza:
cipőből sosem elég, de ha megbeszéltétek, hogy elmentek és inkább elbas*zta a pénzét akkor azért az nem szép dolog.
2015. ápr. 19. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Igen. Szerintem jogosan, mert meg volt beszélve, hogy mindketten arra gyűjtötök.

Egy nem egy mozi, hogy vigyél másvalakit, vagy menj egyedül. Pláne 18 éves lányként egy másik városba, koncertre. Aki ilyet ajánl, annak vagy nem volt még csaja, vagy nem szereti, nem aggódik érte.

Ha a pasid nagyon akarta volna, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, akkor kér egy kis fizu előleget, vagy kölcsönt valakitől, hogy mindkettő meg legyen. De így is az a fontosabb, amit megígértünk, hisz a másik is gyűjtött, spórolt.

Nem tudom mit szólna 1-2 férfi, ha az asszony elköltené cipőre (butikban van 50-60E -ért is cipő) azt a pénzt, amit a nyaralásra, vagy egy rokon látogatásra tettetek félre, mint úti költséget.

2015. ápr. 19. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
9%

ugyan milyen cipőről van szó?

Egy jó cipő 20-25.000ft és ennyi pénzt könnyen össze lehet gyűjteni még minimálbérből is. 1 hónapot tudott volna várni azzal a cipővel.

2015. ápr. 19. 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:

15-ös: "Egy nem egy mozi, hogy vigyél másvalakit, vagy menj egyedül. Pláne 18 éves lányként egy másik városba, koncertre. Aki ilyet ajánl, annak vagy nem volt még csaja, vagy nem szereti, nem aggódik érte. "

Én ajánottam, és lány vagyok, volt már pasim, de nem voltam vele összekötve. Voltam nélküle nyaralni, koncerten, buliban, meg mindenhol. Szóval én inkább úgy gondolom, aki ilyet ajánl, az kellőképp önálló, és jó a problémamegoldó készsége. 18 évesen más városba miért ne mehetne el valaki koncertre? Nem gyerek, pénze is van rá, nehogymár fogni kelljen a kezét ehhez...

2015. ápr. 20. 00:47
 18/19 anonim ***** válasza:
És szerinted, ha ő is gyűjtött rá, akkor hol talál hirtelen valakit, aki csak úgy csikk zsebből kivágja rá a pénzt? Szerintem sehol.
2015. ápr. 20. 01:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy koncertre nem gondolom, hogy gyűjteni kellene, legalábbis nem annyit, hogy egy hónap alatt ne lehetne összeszedni egy koncert + vonatjegy árát. A kérdezőék azért gyűjtögettek, mert ottmaradtak volna, amihez szállás kell, költőpénz, kaja, stb. Így nem kell ottmaradni, és kész. Elmegy, bulizik, felül a vonatra és hazajön. De a lényegen nem változtat: a párját nincs miért hibáztatni. Ha nem képes elmenni egyedül a kérdező, vagy mással, akkor meg van megtakarított X forintja, és költheti másra, vagy gyűjtheti tovább. Ennyi.
2015. ápr. 20. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!