Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már haraggal?
Figyelt kérdés
Úgy hogy utána látni sem akarod a másikat és utálod mint egy darab sz*rt?2010. febr. 20. 23:58
1/9 Beviz Elek válasza:
A volt barátnőm (volt osztálytárs is egyben), majdnem egy évig nem beszélt velem :)
4/9 anonim válasza:
még nem jártam haraggal, ezért nem is tudtam vele szakítani :D
6/9 aftersex válasza:
Tudod, ha megcsalja a embert a barátnője nem feltétlen jókedvű puszi pajtások utána. (f/16)
7/9 anonim válasza:
igen, a srác a mai napig összehúzza magát, ha megemlítenek, mert tudja, hogy nagyon utálom és hogy jogosan.
8/9 anonim válasza:
Még nem. Eddig két barátom volt, mindkettővel nagyon jó a kapcsolatom még ma is, de ez biztosan azért van így, mert mindkettővel közös megegyezés alapján, békében váltunk el. Ha megcsalás, vagy ilyesmi lett volna a dologban, biztosan nem így állna a helyzet...:)
17/L
9/9 A kérdező kommentje:
Látam azért nemvagyok egyedül :)
Én azóta utálom kb miután szakított velem barátnőm aztán jól átb*szta a fejem 1-2 dologgal utána énlettem kegyetlenül bunkó szóval szerintem neki is kölcsönös :) Többi bnőmmel meg olyan sehogy sem vagyok max köszönünk egymásnak ha úgyesik....
2010. febr. 22. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!