Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haraggal szakítottatok már?
Megcsalt, ennek örömére én annyit tettem, hogy elküldtem a halál náthás faxába répát szedni. Amikor későb megláttam az utcán átmentem a másik oldalra és elfordítottam a fejem. Ez tartott 1 évig, aztán megbékéltem. Ami miatt így tettem, hogy nem vallotta be a dolgokat, mástól kellett mindent megtudnom, ezt kapta viszonzásul.
2010. jan. 20. 17:50
hát igen, ezzel nem vagy egyedül az exemmel mi is elmondtuk egymást mindennek, utáltuk egymást. szerintem ne foglalkozz vele
2010. jan. 20. 17:51
Volt már rá példa, igen =) 2 alkalommal is. az egyik srác velem párhuzamosan tartott 1 hónapig barátnőt, és ezek után is csak smsbe volt hajlandó közölni velem hogy hát szakítsunk. És ezt 8 hónap után =) Most már nem haragszom rá, elég szép pofonokat kapott az élettől azóta, anyjáéktól a mai napig azt hallgatja, hogy engem minek csalt meg,és h mennyivel különb vagyok a mostani bnőjénél (hozzáteszem, ezt anyja mesélte el nekem, bő 2 évvel a szakításunk után)
A másik srác miatt meg 3 órát vonatoztam, ő meg részegen állított elém, végigrángatott 1 koncerten ahova nem is akartam menni, majd nem szólhattam hozzá, nem érhettem hozzá, mert ő szarul érezte magát =) Ezek után a képembe is hazudott, meg is csalt. Szerintem ezután jogos az utálat, amit iránta érzek, bár hozzátartozik az igazsághoz, hogy amit tőlem kapott ezek után soha nem fogja megköszönni^^
2010. jan. 20. 17:57
4/9 A kérdező kommentje:
Először jólesett elküldeni utána már nemishiányzott stb aztán elégjól elvoltunk msnen erre most azvan h kavar a hátam mögött és mástól hallom vissza teljesen másképp meg olyat amit nem is mondtam..... szóval én fullra befejeztem vele bármilyen eszmecserét de ha folytatni fogja komolyan csinálok valamit.... már szánalmas és teszi magát mintha nekem megváltás lett volna vele lenni kb hogy ővolt a minden..... pff
5/9 A kérdező kommentje:
Látom másnak is voltak "szép" szakításai :)
És azóta beszéltek amugy az exekkel vagy mintha nem is létezne olyan? Azért én egyáltalán nem ilyennem ismertem meg dehát ezvan biztos csodálatos új csávója változtatta meg ennyire
Mint a "szép" történetes válaszólnék (xD): akikkel így váltam el nem, nem beszélek, bár volt már rá precedens, hogy ők megpróbáltak békülni, de személyszerint már barátként se tudtam és most se tudok rájuk nézni, mert túl mélyre ásták magukat a szemeben. De talán x év múlva ezt is kinőjjük =D Viszont más exeimmel kifejezetten jóba vagyok és a mai napig összejárunk iszogatni, vizipipázni =)
2010. jan. 20. 18:07
első vagyok, a vicc az egészben, hogy 1 év után odajött bocsánatot kért, megbeszéltük, amit akkor kellett volna és újra akarta kezdeni, de akkor már volt annyi eszem, hogy tudtam kutyából nem lesz zsíroskenyér...
2010. jan. 20. 18:09
9/9 A kérdező kommentje:
Én a szakítás után pár héttel akartam vele megbeszélni hogy jöjjünk össze valahol beszéljük meg élőben hogy akkor miis van de csak hitegetett meg játszott hogy fontosvagyok neki számít hogy most nekem mennyire sz*r stb végén pedig jól besz*patott.... szerintem én már sehogy nemtudnék vele beszélni talán jópár év múlva ha úgyhozná a sors.... azért ennyire nemutáltam még meg egy lányt se dehát ezvan..
Kapcsolódó kérdések: