Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentális beteggel komoly kapcsolat? Hogy álltok ehhez a kérdéshez?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 13:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nálam ezek rapid lefolyásúak. Ami abból a szempontból még rosszabb, hogy napokig 'heppi' minden és utána hirtelen váltás. 2-3 napig 'rosszul' vagyok és utána megint kezdődik a mániás szakasz. Most új gyógyszerekkel próbálkozik a dokim, de eddig nem sok sikerrel...
2015. ápr. 19. 14:12
 22/25 Interferencia ***** válasza:
Ha nincsenek szünetek, akkor így sem.
2015. ápr. 19. 14:15
 23/25 anonim ***** válasza:

Bipoláris vagy?! Szr ügy, hát, figyelj oda nagyon a lentre. Próbáld tudatosítani magadban, hogy igen, élni sincs kedvem, de itt a párom, aki szeret, és akit szeretek, és ha nem akarom, hogy elhagyjon, össze kell szedni magam.

Én is bip. vagyok, és a depreszívebb szakaszban nagyon sajnálom a barátom, mert rossz lehet neki látni, hogy csak ülök és alig kommunikálok. DE az esetek 90%-ban odafigyelek, hogy ne gubózzak be - mivel hosszú távra tervezek vele, nem akarom, hogy a hlye depr. miatt esetleg elhagyjon.

Nehéz, iszonyúan, de megéri küzdeni. Én mindig azzal biztatom magam, hogy ez múló dolog, 2-3 hét, kibírom (és azt is, hogy vidámabbnak mutassam magam, mint vagyok), mert utána megint szép lesz az élet.

2015. ápr. 19. 16:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Drága, az ostoba bogyóktól ne várj sok javulást, menj el csoportba, az segít!

Sokkal jobban kezelem a depr. fázist, mióta viselkedésterápiára járok.

2015. ápr. 19. 16:05
 25/25 anonim ***** válasza:

#23:

A te hozzáállásod már sokkal-sokkal szimpatikusabb! Bár a családtagjaim is így állnának hozzá!

2015. ápr. 19. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!