Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentális beteggel komoly kapcsolat? Hogy álltok ehhez a kérdéshez?
Bipoláris vagy?! Szr ügy, hát, figyelj oda nagyon a lentre. Próbáld tudatosítani magadban, hogy igen, élni sincs kedvem, de itt a párom, aki szeret, és akit szeretek, és ha nem akarom, hogy elhagyjon, össze kell szedni magam.
Én is bip. vagyok, és a depreszívebb szakaszban nagyon sajnálom a barátom, mert rossz lehet neki látni, hogy csak ülök és alig kommunikálok. DE az esetek 90%-ban odafigyelek, hogy ne gubózzak be - mivel hosszú távra tervezek vele, nem akarom, hogy a hlye depr. miatt esetleg elhagyjon.
Nehéz, iszonyúan, de megéri küzdeni. Én mindig azzal biztatom magam, hogy ez múló dolog, 2-3 hét, kibírom (és azt is, hogy vidámabbnak mutassam magam, mint vagyok), mert utána megint szép lesz az élet.
Drága, az ostoba bogyóktól ne várj sok javulást, menj el csoportba, az segít!
Sokkal jobban kezelem a depr. fázist, mióta viselkedésterápiára járok.
#23:
A te hozzáállásod már sokkal-sokkal szimpatikusabb! Bár a családtagjaim is így állnának hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!