Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentális beteggel komoly kapcsolat? Hogy álltok ehhez a kérdéshez?
#13 nem török pálcáz, csak a fölött, aki olyan, mint amit említettem. És te még akkor egész normálisan kezeled.
De a kérdés arra irányult, hogy együtt lennék-e ilyen személlyel. Nos... ha egy mód van rá, nem. Nincs meg bennem az a fajta türelem.
ha én találnék egy kölcsönösen szerető társt akkor szerintem tudnék gyógyulni:( deigy lehetetlen
N
Ez egy korrekt válasz. Köszönöm :)
Tudom mennyire nehéz lehet egy 'normális' embernek ezt tolerálni. Én se tudom elfogadni és azért küzdök ellene. Sokszor vagyok nagyon magányos mert direkt nem akarom 'ráhordani' a gondolataimat.
#8-as, én mentális betegek között éltem le az életem nagy részét, tapasztalatból tudom, hogy nem az a baj, ha betegségtudatuk van, hanem pont ellenkezőleg, amikor nincs betegségbelátásuk, ezért abbahagyják a kezelést, gyógyszerszedést, sokszor pont a laikus jóakarók tanácsára hallgatva, és visszaesnek. Na, ilyenkor van a baj.
Ma már a legtöbb mentális betegség kordában tartható, az ezekben szenvedők is tudnak teljes életet élni, ha betartják a szakemberek utasításait, tanácsait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!