Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentális beteggel komoly kapcsolat? Hogy álltok ehhez a kérdéshez?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 13:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Sajnos rosszul tudod.
2015. ápr. 19. 13:50
 12/25 A kérdező kommentje:
Én semmit nem fogok erre. Soha nem is tenném. Ha rosszul vagyok akkor inkább elküldöm, mert tudatosan nem akarom megbántani. Hidd el, hogy ez a helyzet senkinek se jó. Nem direkt csináljuk. Könnyű úgy beszélni erről, mint a megfázásról. Amíg nem vagy benne és nem éled át, addig ne törj pálcát ezek felett az emberek felett.
2015. ápr. 19. 13:50
 13/25 anonim ***** válasza:

#13 nem török pálcáz, csak a fölött, aki olyan, mint amit említettem. És te még akkor egész normálisan kezeled.

De a kérdés arra irányult, hogy együtt lennék-e ilyen személlyel. Nos... ha egy mód van rá, nem. Nincs meg bennem az a fajta türelem.

2015. ápr. 19. 13:51
 14/25 anonim ***** válasza:

ha én találnék egy kölcsönösen szerető társt akkor szerintem tudnék gyógyulni:( deigy lehetetlen

N

2015. ápr. 19. 13:53
 15/25 A kérdező kommentje:

Ez egy korrekt válasz. Köszönöm :)

Tudom mennyire nehéz lehet egy 'normális' embernek ezt tolerálni. Én se tudom elfogadni és azért küzdök ellene. Sokszor vagyok nagyon magányos mert direkt nem akarom 'ráhordani' a gondolataimat.

2015. ápr. 19. 13:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

#8-as, én mentális betegek között éltem le az életem nagy részét, tapasztalatból tudom, hogy nem az a baj, ha betegségtudatuk van, hanem pont ellenkezőleg, amikor nincs betegségbelátásuk, ezért abbahagyják a kezelést, gyógyszerszedést, sokszor pont a laikus jóakarók tanácsára hallgatva, és visszaesnek. Na, ilyenkor van a baj.

Ma már a legtöbb mentális betegség kordában tartható, az ezekben szenvedők is tudnak teljes életet élni, ha betartják a szakemberek utasításait, tanácsait.

2015. ápr. 19. 13:55
 17/25 Interferencia ***** válasza:
Egy ismerősömről tudom, hogy ez a betegsége, de elég felületes ismeretség, évek óta nem is láttam, szóval nem tudom, hogy ez a gyakorlatban hogy is néz ki, így nem is tudok egyértelmű választ adni a kérdésre. Attól függ, hogy milyen súlyosak a tünetek.
2015. ápr. 19. 13:57
 18/25 A kérdező kommentje:
Amikor épp 'szintbe' vagyok akkor semmi nem látszik rajtam. Végzem a munkámat, beszélgetek, aktív vagyok. Senki meg nem mondaná rólam. És sajnos ott van a depressziós fázis amikor nincs kedvem enni, megmozdulni, beszélni. Sajnos a párom mindig kierőszakolja ilyenkor, hogy mondjam el mit gondolok. Persze oltári nagy balhék szoktak lenni belőle mert mindig a fejemhez vágja, hogy elmebeteg vagyok. Nem normális és így tovább holott tudja, hogy ilyenkor mindent sötétnek és ridegnek látok.
2015. ápr. 19. 14:01
 19/25 anonim ***** válasza:
legalább neked van párod...engem senki nem szeret
2015. ápr. 19. 14:05
 20/25 Interferencia ***** válasza:
És hónapokig tart egy ilyen? Őszintén szólva ezt már nem tudnám tolerálni.
2015. ápr. 19. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!