Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar egy pasi se ismerkedni hanem csak lazát akarnak?
Nagyon sok ilyen van azt tapasztaltam...vagy ez leràzós szöveg csak?
Leher tenni ellene valamit?
nem magabiztosságról meg szerencsétlenkedésedről van szó meg hasonlókról.
Ami miatt nem tartanak többre az általában a viselkedése az embernek, a hozzáállása az élethez, mit vár el a másiktól, milyen életet él, de ez mind csak összefoglaló fogalom, amin belül nagyon sok apró tényező vezethet arra, hogy nem akarnak többet.
Ha már nem csak 5 vagy 10 ilyen emberrel futottál össze akkor ott magadban is kell keresned a hibát. És ez nem az h jajj istenem de szerencsétlen vagyok.
Meséld el a szituációt! Hogy, hogy történt, konkrétan!
ÉS azt is meséld el, hogy pontosan hol mennek oda hozzád ezek az emberek?
Mi a munkád vagy tanulsz még?
Hogy szoktál öltözködni?
Hogyan viselkedsz?
Most még munkám sincs, 4 hónapja, mert az sem sikerül:( Hiába próbálom folyamatosan:(
Csinosan öltözködök, de ezt nem tudom igy leirni.....és azt sem hogy viselkedek, vagy visszafogott vagyok, vagy jobb hangulatomban,próbálom közvetlennek, normálisnak mutatni magam....ami nem vagyok már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!