Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar egy pasi se ismerkedni hanem csak lazát akarnak?
Nagyon sok ilyen van azt tapasztaltam...vagy ez leràzós szöveg csak?
Leher tenni ellene valamit?
10 nőből 9 emiatt sír. Pedig az oka elég egyszerű, kizárólag top pasikkal próbálkoznak, akik ilyen hozzáállás mellett is bármelyik nőt megkapják, vagy ha valamelyiket mégsem, akkor 10 másik áll sorba. Minek kötnék le magukat egy mellett.
Próbálkozz azokkal a srácokkal, akiket eddig észre sem vettél, és mindjárt fogsz találni olyat, aki nem dobja be az első randi felénél, hogy "ugye csak szex és más semmi", mert rá nem várnak tömegek (ezzel nem azt akarom mondani, hogy menj le a béka feneke alá, de már az átlagos srácok sem szoktak így hozzáállni)
27 éves vagy, és még "diszkós pasik", meg "kínaiból öltözők"? de most tényleg :) 27 évesen már simán dolgozó, 30 körüliekkel kezdhetsz, azért addigra kinövik az emberek a diszkósságot, és általában telik egy normális ruhára is...
Lehet, hogy mégis a válogatási elveiddel van a gond
Hát ezzel , hogy ezt irtam nem tudom mi a gond.....amiatt irtam, mert irtad az átlagos fiúkat.....
Igen, 30 körüliekkel próbáltam ismerkedni, nem eggyel..és mindegyik fájdalmat okozott....mert csak lazára akartak
De amiket felsooltál egyik sincs:(
Max az hogy nem vagyok mindig annyira beszédes, az önbizalomhiány miatt már:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!