Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én futok bele mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én futok bele mindig lelki sérült 19-25 éves srácokba? Más is van így? Srácok mi történik veletek? 19L

Figyelt kérdés

Elkeserítőnek érzem, hogy hiába próbálok ismerkedni és nyitott lenni, a srácokkal akikkel összeismerkedem a végén mindig az lesz hogy akár napokba vagy hetekbe nyúló türelemmel hallgatom a megtört és sérült panaszáradatokat arról hogy, senki sem szereti, senkinek sem kell, egyedül van, magányosnak érzi magát, hogy rossz élete van, és nehéz és minden szar és semmi sem jó. A legelszomorítóbb, hogy miután egy kicsit megismerem kiderül hogy tulajdonképpen sokszor a problémáinak alapja nem is olyan nagy dolog mint aminek megéli. Segítséget és figyelmet akar, tanácsot, de bármit mond az ember az nem jó. Megértem én, hogy könnyebb a "nem tudom", "nem megy" és a "nem ilyen egyszerű" megjegyzések mögé bújni és sajnáltatni magunk mással mintsem összeszedni magunkat és neki fogni mindennek minden egyes csalódás után. De ez nem megoldás.

Jellememnél fogva mindenhol próbálok segíteni ahol tudok, akár csak egy beszélgetéssel is - noha engem soha senki nem hallgat meg. De nem tudok elmenni csak úgy az emberek mellett.

Viszont.

Én is egyedül vagyok. Én is van hogy összetörök és döntésképtelen vagyok éppen ezért nem kérek sokat, csak egy a földön két lábon járó férfit akire lehet számítani. Akinek vannak elképzelései és akivel nem kell minden áldott nap lelket ápolni hogy túlélje a következő napot. Volt ilyen kapcsolatom. Nagyon leterhelő.

Tudom hogy mindenki életében vannak hullám hegyek és völgyek és én ezt meg is értem, de az a baj, hogy a "potenciális" korosztályomban a legtöbb srác lelkisérültnek titulálja magát, sokan pánikrohamoktól rettegnek, sírnak de tenni sokszor meg sem próbálnak ellene.

Szeretnék nyitott lenni, és végre találni egy párt. De amikor az ismerkedésből pszihológiai beszélgetés és tanácsadás lesz, utána már nem igazán tudok mint határozott férfire tekinteni. Ilyenkor meg én vagyok a rossz, ha barátságnál nem tudok többet nyújtani.

Más is volt már hasonló cipőben? Vagy én vonzom az ilyen eseteket?

2015. ápr. 18. 21:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ez a magyar mentalitás. Saját tapasztalatból tudom, hogy a nyafogással el lehet ijeszteni a lányokat. Ezért vagyok egyedül. XD Am leszoktam már róla.

Egyébként nekem se sikerült találnom még normális csajt, ugyanis eddig az összes vagy lelki sérült önállótlan és életképtelen volt. 23/F

2015. ápr. 18. 21:55
 12/28 anonim ***** válasza:
41%

Ezért köt ki sok csaj valami bunkó, érzéketlen, balhés alaknál. Nektek nem kellenek az érző szívű, kedves fiúk, inkább valami érzéketlen szétverem a fejedet típusú hapsi kell. Hát én mondom az emberi faj megérett a kipusztulásra. Ha így haladunk sose lesz világbéke, merta nőknek a balhés érzéketlen fickók kellenek csak.

Én is ezert változtam meg, különben egy nő sem akart volna velem semmit sem. Szóval tudom miről beszélek. A csaj persze rinyál, hogy miért nem mutatom ki, hogy szeretem, de ugyan minek, ha utáa már csak egy csicska senki leszek úgyis a szemében, inkább játszom a lelketlen robotot, valahogy már könnyebb is így...

2015. ápr. 18. 21:56
 13/28 anonim ***** válasza:

Kinőttem a pszichológiai esetből amit leírtál a fiúkról nagy részben rám is igaz volt!

Sikerült túl lendülnöm a dolgon ;)

Ha van kedved ismerkedni és beszélgetni akkor jelezz valamilyen formában :)

14/28 anonim ***** válasza:
Egyébként légy hálás a sorsnak, hogy csak lelki szemetesláda voltál eddig. Volt a napokban itt egy arc, aki temetésre akarta elhívni a csajt, akivel éppen kibontakozóban volt valami.
 15/28 anonim ***** válasza:
81%

Az okot el tudom mondani,amiért ilyenek,mivel én is ide tartozom mondhatni.De azt,hogy Te miért vonzod őket azt így látatlanba senki nem tudja megmondani neked.

Az oka nem is olyan bonyolult igazából:

Egész életükben senki nem szerette őket soha odáig,eléggé egyedül vannak a világban,nem nagyon számíthatnak senkire,és még a családjukkal is gondjuk van általában.

Csak gondolj bele,ha nem lennének ennyire felszínesek a nők,és hamarabb fiatalabb korukban adnának akár csak egy esélyt az ilyen srácoknak,akkor már nem alakult volna így az életük ezeknek a srácoknak...

Ha lett volna támogató ember mellettük,és nem csak a felszínt nézték volna a körülötte lévő hasonló korú emberek,akkor már is ugyanúgy nem ez lett volna velük.

Ráadásul ebben az országban,amúgy is egyre kilátástalanabb a helyzet. Sorolhatnám még,de aki érti az ennyiből is bőven megérti,aki nem,annak a hosszabb verzió sem hozna megértést. :)

23/F

2015. ápr. 18. 21:57
 16/28 anonim ***** válasza:
A lányoknak olyan csávók kellenek, akik nem picsognak mindenen, mint a pisisek.
2015. ápr. 18. 21:57
 17/28 anonim ***** válasza:
ma 21:56 ez is igaz! nők tarthatnának ön viszgálatot ok okozat de hogy túl hülyék
2015. ápr. 18. 22:00
 18/28 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen (nem olvastam el teljesen, csak a megtört szívekig stb) , mondjuk 19 éves se vagyok de ha gondolod és kell egy kis felfrissülés írj bártan ha nem zavar a korom 17f
2015. ápr. 18. 22:02
 19/28 A kérdező kommentje:
Senkit nem akarok ezzel "fikázni" sem megbántani. Tudom, sőt biztos vagyok benne, hogy ebben a lányok keze is bőven benne van ahogy a csalódás, visszautasítás és támogatás nélküliség. De már megijeszt, hogy milyen sokan vannak így.
2015. ápr. 18. 22:06
 20/28 anonim ***** válasza:
30%

Én is így voltam, állandóan megtaláltak azok, akiknek pótanya kellett. Hát persze, mert tudták, hogy kedves és megértő vagyok, és soha senkivel nem viselkedek bunkón. Akkor se, ha egyébként adott esetben mindenki más igen.

Mindenkit meghallgattam szépen, próbáltam segíteni... de az ilyenek nem is akarnak segítséget, mert akkor nem lenne miért panaszkodni!!!

Őszintén szólva idővel meguntam és lepattintottam inkább azt, akin megéreztem, hogy engem akar lehúzni. Nem jó érzés elsőre, de bele lehet jönni. Ezzel párhuzamosan én is egyre határozottabb lettem - és végül megtalált a párom is, aki szöges ellentéte ezeknek a picsogó kisfiúknak. Határozott, céltudatos, és tiszteli a nőket. Mert azok, akik lelki szemetesládának használják, azok nem tisztelik, sőt lenézik és minden problémájuk okozójának tartják a női nemet, válogatás nélkül. Mialatt előadják, hogyők a jó kisfiúk...

2015. ápr. 18. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!