Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öngyilkosságot emleget a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkosságot emleget a barátom szakítás után, mit csináljak vele? Valaki volt már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 21:16
1 2
 11/19 Komáromi Ivett válasza:
100%
Voltam. És meg is bántam, hogy elhittem neki. Húztam, halasztottam a szakítást, és mikor megint felbátorodtam, már azzal fenyegetett, hogy akkor előbb velem végez, majd csak aztán magával. De megtettem és a görény mosolyogva sarkon fordult, nem érdekeltem igazán, csak hogy kihasználjon és hogy legyen mellette valaki. Ha zsarol, ha lelkileg terrorizál, annyit ér. Hagyd elmenni és hidd el, nyugodtabb leszel, nem tesz majd semmit. Az ilyeneknek a szája nagy. De a szüleinek azért jelentsd. Ha mást nem is tehetnek, beszélnek vele, megdorgálják, figyelik. L/21
2015. ápr. 21. 20:10
 12/19 anonim válasza:
Hagyd a francba minél előbb. Mielőtt benned tesz kárt. Az ilen nem normális!
2015. ápr. 22. 08:24
 13/19 anonim válasza:

Csak a többieket tudom ismételni, voltam már ebben a helyzetben, hiszékeny is vagyok, szóval hónapokig húzódott e miatt a dolog.

Egyre rosszabb volt már mindkettőnknek.

Én alapvetően egy nagyon nyugodt, megértő ember vagyok, de odaáig fajult a dolog, hogy a végén már az életösztönöm szólt bele, és megmondtam neki, hogy azt csinál amit akar de nem kínoz többé.

Ehhez nekem odaáig kellett eljutnom, hogy már az sem érdekel ha megdöglik, csak hagyjon már békén, mert tönkretesz.

Mindez egy éve történt, és úgy érzem sose leszek már önmagam, elég sok empátiát kiölt belőlem.

A tanulság: ne higyj neki, ne hagyd hogy terrorizáljon (ő lehet, hogy ezt nem is tudja, csak nem akar elszakadni tőled semmi áron). Nem fogja megtenni, ha megvagdossa magát, vagy ilyesmi, akkor rá kell hagyni, aztán majd rájön, hogy a saját életéért felel.

2015. ápr. 23. 08:28
 14/19 anonim válasza:

Élet egy kapcsolat után

Nagymértékben függ adott ember érzelemvilága és a helyzetben produkált reakciói attól, hogy a kapcsolat miért ért véget, illetve saját magának milyen szerepe volt ebben. Egyáltalán volt –e benne szerepe és persze az egyéni érzékenység is befolyásolja a túlélés napjait, heteit, esetleg hónapjait, mert ugye a túlélési időszak hossza is változó lehet...

Folytatás (érdemes elolvasni): [link]

2015. ápr. 23. 15:10
 15/19 Meridián1 ***** válasza:

Lelki terrorizálás, érzelmi zsarolás általános esete.

Azonnal, AZONNAL ki kell rúgni az ilyet...

2015. ápr. 24. 08:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem korrekt a gyerek, ez a leggagyibb mondat, amit szakításnál a szenvedő fél mondhat! Veled szemben szemét, mert ezzel akar zsarolni. Hogy megteszi-e? Szerintem tuti, hogy nem!
2015. ápr. 24. 09:09
 17/19 szalaiga.bor válasza:
Nem ijesztgetni akarlak, de inkább magadra vigyázz! Ha valaki ennyire féltékeny, az sok mindenre képes, és egyáltalán nem biztos, hogy a végén magának fog ártani. Sajnos éppen most volt erre egy tragikus példa Zalaegerszegen. Kerüld el amennyire csak tudod, és ne dőlj be neki, bármivel zsarol vagy hiteget!
2015. ápr. 25. 08:39
 18/19 anonim válasza:
Légy nagyon határozott és következetes, utasítsd vissza! Ne engedj a zsarolásának! Így kezdődik, aztán jön a verés, majd családon belüli erőszak lesz belőle. A féltékeny ember nem tiszteli a másik embert, a féltékenység betegség. Légy kitartó, előbb-utóbb leszokik rólad.
2015. ápr. 25. 20:56
 19/19 anonim válasza:
Érzelmileg zsarol, szard le.
2015. ápr. 25. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!