Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkosságot emleget a barátom szakítás után, mit csináljak vele? Valaki volt már hasonló helyzetben?
Csak a többieket tudom ismételni, voltam már ebben a helyzetben, hiszékeny is vagyok, szóval hónapokig húzódott e miatt a dolog.
Egyre rosszabb volt már mindkettőnknek.
Én alapvetően egy nagyon nyugodt, megértő ember vagyok, de odaáig fajult a dolog, hogy a végén már az életösztönöm szólt bele, és megmondtam neki, hogy azt csinál amit akar de nem kínoz többé.
Ehhez nekem odaáig kellett eljutnom, hogy már az sem érdekel ha megdöglik, csak hagyjon már békén, mert tönkretesz.
Mindez egy éve történt, és úgy érzem sose leszek már önmagam, elég sok empátiát kiölt belőlem.
A tanulság: ne higyj neki, ne hagyd hogy terrorizáljon (ő lehet, hogy ezt nem is tudja, csak nem akar elszakadni tőled semmi áron). Nem fogja megtenni, ha megvagdossa magát, vagy ilyesmi, akkor rá kell hagyni, aztán majd rájön, hogy a saját életéért felel.
Élet egy kapcsolat után
Nagymértékben függ adott ember érzelemvilága és a helyzetben produkált reakciói attól, hogy a kapcsolat miért ért véget, illetve saját magának milyen szerepe volt ebben. Egyáltalán volt –e benne szerepe és persze az egyéni érzékenység is befolyásolja a túlélés napjait, heteit, esetleg hónapjait, mert ugye a túlélési időszak hossza is változó lehet...
Folytatás (érdemes elolvasni): [link]
Lelki terrorizálás, érzelmi zsarolás általános esete.
Azonnal, AZONNAL ki kell rúgni az ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!