Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Misi0023 kérdése:
Ti hogy vészeltétek át szakítás után hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Közel másfél hónapja szakítottunk a barátnőmmel, félig meddig közös megegyezés mert ellaposodott a végén. Utána még jóban voltunk sokáig, összejártunk szeretkezni is néha... Sajnos nem volt velem őszinte, hiába tudtam az igazságot. Megtetszett neki egy gyerek akivel majdnem le is feküdt de az érzései visszafogták. Ezt ő nem árulta el és megmondtam neki, hogy nem kéne többet beszélnünk. Sajnos nem vagyok már benne biztos, hogy érez irántam szeretetet annak ellenére hogy bennem még él... Nem is akarom igazán visszaszerezni, engem lebaszott, hogy már a randinál tartok amikor fotózni mentem egy lányt, ő meg együtt aludt egy gyerekkel, szex az nem volt az igaz... sajnos az üzeneteit is látom, nagy úr a kíváncsiság. Nagyon puncsol a gyereknek... Most hihetetlen fájdalmat érzek, mert nem tehetek semmit és csak magammal szúrok ki az üzenetes dologgal... Egymagam nem tudom, hogy meg tudok e ezzel bírkózni... Néha azon is gondolkoztam hogy feladom az életem... Pedig nagyon reálisan szoktam látni és felfogni a dolgokat...2014. nov. 15. 01:57
1/6 anonim válasza:
Ilyen esetben mindenképpen teljesen meg kell szakítani a kapcsolatot a másikkal és továbblépni. Szar ügy, de nincs más lehetőség, különben csak magadat őrlöd vele.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom és ma azt is tettem. Csak hihetetlenül rossz mert még előző héten amikor összefutottunk még éreztem hogy szeret... Az idővel hadilábon állok...
2014. nov. 15. 02:01
3/6 anonim válasza:
töröld az ismerősök közül is,hogy ha jön a roham a gyenge pillanat,akkor se tudd megnézni.
4/6 anonim válasza:
Minden kapcsolatot szakíts meg vele, kerüld nagy ívben. Nekem ugyanez volt, annyiból könnyebb dolgom volt, hogy nem kellett vele találkoznom, mert el is költözött. Persze arról nem én tehetek. :D
5/6 A kérdező kommentje:
A törlés megvolt... Sajnos közel lakik meg közös az eddzőtermünk is... Ismerkedek egy lánnyal is de nem karom hogy ilyen miatt jöjjek vele össze. Vagy ez segítség lehet ha alakulna valami? Félek hogy nem leszek belé szerelmes...
2014. nov. 15. 02:28
6/6 anonim válasza:
Amíg benned van a kétség, addig ne kezdj új kapcsolatba. Csak ha már készen állsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!