Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális egy több éves kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A barátommal 6 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején mindenhova vitt magával, (a haverjait is 6 éve ismerem) együtt mentünk bulizni, fesztiválokra, meg minden, én is a "banda" tagja voltam. Az elmúlt 1-2 évben viszont a barátom sose akarja, hogy velük menjek. Azt mondja hogy azért, mert ha én ott vagyok, akkor a haverok másképp viselkednek, nem mondanak el dolgokat és csak punnyadnak. Bevallom, kiközösítve érzem magam és nem értem, hogy miért. Eddig csak betudtam annak, hogy kanbulizni akarnak, de már több hónapja annak, hogy mindig nélkülem megy a párom a haverokkal. Ez rosszul esik. Normális ez a dolog? Lehet ennek az az oka mert a barátomon kívül most mindegyik fiú szingli? Vagy velem van valami baj?2015. ápr. 18. 20:23
1/3 anonim válasza:
Igen lehet az az oka, hogy egyszerűen zavaró, ha mindenki marokmarcsázik csak egy ember csókolgatja ott a nőjét.
2/3 anonim válasza:
Igen, valószínű hogy ez az oka. Mindegyik barátja szingli , és nem jó szemmel nézik ha ti esetleg ott enyelegtek vagy hogy olyan jól elvagytok.. Feszélyezi őket a helyzet.
3/3 anonim válasza:
kérdezd meg a barátodat hogy, miért nem mehetsz úgy mint régen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!