Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most mi? A pasik teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? A pasik teljesen máshogy gondolkodnak?

Figyelt kérdés

Nem akarok most komoly kapcsolatot,de nem arról van szó, h téged nem akarlak...Ezt mondta a srác

De ha találkozunk,akkor mosolyog, kacsint stb...ez akk most mi?kb fél éve lett vége egy komoly kapcsolatának

22L

2010. febr. 20. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen tetszel neki, kedvel téged, de mivel nem akar komoly kapcsolatot nem szeretne megbántani. A gesztusai lehetnek barátiak is vagy csak kísértést jelentesz a számára:)
2010. febr. 20. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen érhető, én is sokszor éreztem így. Szerettem az illetőt, de azért nem akartam közeledni mert nem akartam komoly kapcsolatot és féltem, hogy ezzel megbántom, ezért inkább megpróbáltam visszafogni magamat. De attól még nagyon kedveltem. 18/l
2010. febr. 20. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem rugdalna ki az ágyából,de nem is szívesen kötné le magát senkivel.Majd ha szüksége lesz Rád,akkor hív.
2010. febr. 20. 20:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Volt,hogy láttam,hogy ott állt,ammerre én mentem de "nem vettem észre" és akkor meg megszólított...mire jó,hogy ezt csinálja???
2010. febr. 20. 20:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha egy helyen bulizunk,akkor az egyik szeme mindig rajtam van...kicsit féltékenynek is látom..

Köszönöm aválaszaitokat

2010. febr. 20. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Az,hogy rajtad van az egyik szeme,az egy dolog.Ha tényleg szüksége lenne Rád,törné magát miattad.Mindent megtenne,hogy Veled lehessen.
2010. febr. 20. 20:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Jogos...de akk minek csinálja ezt?
2010. febr. 20. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért,mert flörtölgetni szeretne Veled,és szükség esetén talonban tartani.Legyen kivel elütni magányos,avagy kanos óráit.Ennél többet nem akar Tőled,azt jelezné.
2010. febr. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!