Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsidó férfivel kapcsolat? Lent reszletesebben
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, megismerkedtem Facebookon egy fiatal zsidó férfivel,a nevét nem merem elárulni,de az ö családjának van a világ legnagyobb bankja,nem is ez a lényeg,hanem hogyan tovább? Kapcsolatban vagyunk,nekem más a vallásom, mi sülhetne ki ebböl a kapcsolatból ? Nagyon kedveljük egymást,de félek,hiszen sok zsidó betegséget hordoz,akkor engem is megfertözhet valami betegséggel,ha csepp útján terjed? Nagyon megkedveltem,nagyon kedves velem es szebbnel szebb dolgokat mutatott nekem,hogy a szám tátva maradt,bevitt a villájukba is,és elképesztö,hogy milyen gazdagok,de nem ez a fontos nekem,hanem lenne-e jövöm egy ilyen zsidó férfivel ? Nem a pénze miatt,hanem mert nagyon meg fogott a barátságos beszéde,és a szép szemei ,vonásai... Csapdába estem? Olvastam olyat,hogy nagyon veszélyesek, lehet az életemmel játszom? aki tud írjon nekem mindent le,hogy mik a hátrányok, 2 hete ismerjük egymást.2015. ápr. 18. 00:40
11/13 A kérdező kommentje:
igyekszem,mindent kideríteni róla..
2015. ápr. 20. 23:00
12/13 anonim válasza:
Csak óvatosan,de tényleg! :) Sok sikert
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) az a gond,hogy túl jó túl szép,és fülig belezúgtam :(
2015. ápr. 23. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!