Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők/Nem szülők! Ti mit szólnátok hozzá ha a 15 éves lányatok haza állítana egy 23 éves fiúval/férfival?
Figyelt kérdés
Semmi pénzért nem tudnátok elválasztani egymástól őket, mert nagyon szeretik egymást. Akkor mit csinálnátok? Vagy inkább jobb lett volna ha titokban tartsák az egész kapcsolatot?2015. ápr. 17. 21:17
1/10 anonim válasza:
Hát nem örülnék neki az biztos.
Az a baj h vakok és buták ilyenkor, és képesek összeveszni a családdal és elhagyni azt még 15 évesen is.
2/10 anonim válasza:
Az én lányom nem tenne ilyet.
Én nem ribit nevélnék belőle:)
3/10 anonim válasza:
szülőtöl függ de szerintem tartsátok titokban
4/10 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ribiség, majd rájössz, előző kommentelő. Berágnék az tuti, engedném, hogy járjanak, de szex ne legyen. Pár hónap után a gyerekem rájönne magától, hogy semmi értelme. Ha meg nem, akkor nem tudom.
5/10 anonim válasza:
Hoznám a puskát a fészerből, és szólnék a srácnak, hogy mire visszaérek, a saját érdekében, jobb ha nem lesz ott.
6/10 A kérdező kommentje:
21:19 miért lenne ribiség?:)
2015. ápr. 17. 21:42
7/10 A kérdező kommentje:
21:26 - Szex nincs min. 16 éves korig!
2015. ápr. 17. 21:44
8/10 anonim válasza:
hát ismerős úgysem értene meg senki jobb az ilyet titokban tartani
nekem is volt 14 éves barátnőm
9/10 A kérdező kommentje:
21:47: ha szabad kérdeznem hány évesen volt?:)
2015. ápr. 17. 22:36
10/10 icu75 válasza:
Úgy gondolom,itt az a legnagyobb probléma hogy a lány nagyon fiatal,nem a korkülönbség a gond. Azt hiszem elfogadnám a párját,de azért feltételeket szabnék,hogy pl nem mehet a tanulás rovására a sok randi. A tiltás csak olaj a tűzre ilyenkor. Persze türelmesnek kéne lenni a szülőkkel, és ha pár hónap elteltével megbizonyosodnak,hogy tényleg szereted a lányukat egyre több teret engednek nektek. Szerintem beszéld meg a barátnőddel ő biztosan ismeri a szüleit,hogy szerinte képesek-e ezt elfogadni. Szerintem az őszinteség az egyetlen járható út. Ha tényleg felelősen szeretitek egymást és ezt őszintén a szülők elé tárjátok,nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!