Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta?! Nem is szeretett igaz?!

Figyelt kérdés

Volt egy srác, aki fél éve hajtott utánam, én persze rendre elutasítottam, mert kíváncsi voltam, milyen messzire megy el értem, meg annyira nem is bíztam benne.

A legutolsó elutasítása után láttam, hogy nagyon kiborult, és megfogadtam magamban, hogy ha legközelebb próbálkozni fog, nyitottabb leszek.

Aztán egy hétig nem láttam. Próbáltam képeket felrakni fb-re, olyasmi hangulattal, hogy "a szívem a tied" és hasonló.

Nem igazán reagált a fiú.

Aztán láttam hétfőn... EGY MÁSIK LÁNNYAL!!!!

Miért csinálta?! Szórakozott velem, igaz?!

2015. ápr. 17. 08:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez vagy kamu, vagy nagyon buta vagy.
2015. ápr. 17. 09:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Legyen tánc! És ingyen sör!
2015. ápr. 17. 09:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

nem, visszafelé megy a gyerek, hát beszarok, hát ilyet... hány éves vagy?

vette a lapot, és mást keresett. Most ez a baj? Mi a szar, meggondolod magad, erre facebookon kiraksz valamit, és várod a gondolatolvasást? Meddig teperjen, addig amig nem lát téged mással kézenfogva?

birom, amikor ha valamit elrontotok, akkor vállat rántotok, hogy "ah úgysem szeretett "

sokmindent láttam már itt, de ez azért elvitte a pálmát.......

legalább jó látni, hogy mélyen belül visszagondoltok az ilyen pasikra is

2015. ápr. 17. 09:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert kellenek ezek a kegyetlen jatekok, remelem veled is jatszani fognak kedves kerdezo.
2015. ápr. 17. 09:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt én se értem, még nőként sem... Nekem ha valaki tetszik nem utasítom el, főleg nem ilyen sokáig... Ennek semmi értelme. Sok esetben a pasi egy-két szóból is ért, és ha elutasítják tovább lép. Fél évig teperni nagyon ritka dolog. Ezt jól elcseszted, mégegy ilyen nem biztos hogy lesz.
2015. ápr. 17. 09:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Velem 2 éve szórakozik egy lány hasonló téma. De ő állítja hogy utál meg undorodik ! Az szerintem nem játék hanem valós zaklatásnak éli meg hogy én megakarom kapni.
2015. ápr. 17. 09:42
 17/21 anonim ***** válasza:
kar hogy nem ezt csinaltam az ex baratnommel. Az ilyen vizsgaztatos, teszteltetos lanyok luhzhatnak maguk a wc-n. :D
2015. ápr. 17. 09:43
 18/21 anonim ***** válasza:

#8-.Dowd!

Mint megint. Le van irva egy probléma, amit nagyon jól(!) megfogalmaztatok. És a többi "kis buta" olvassa, de semmit nem tanul!

Hogyan lehet embereket lelkileg nyomorékká tenni. Nem is gonoszság inkább tapasztalatlanságból! A szomoru hogy nem tanulnak. És valóban! A srác ezek után képes lenne tuti megbocsájtani!

2015. ápr. 17. 10:20
 19/21 anonim ***** válasza:

#18 vok

Még egy észrevétel. Van 18 hozzászolás!

Hol van a Kérdező?

Mi vagyunk a gyikgyökerek? Mert nem a sebeit nyalogatjuk? Vagy kamus!

2015. ápr. 17. 10:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem szórakozott,szerintem ezt te szúrtad el. Az én párom is több mint négy hónapig tepert,de azért n jeleztem neki,hogy esélye is van. Szerintem itt te voltál aki szórakozott....
2015. ápr. 17. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!