Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta?! Nem is szeretett igaz?!
Volt egy srác, aki fél éve hajtott utánam, én persze rendre elutasítottam, mert kíváncsi voltam, milyen messzire megy el értem, meg annyira nem is bíztam benne.
A legutolsó elutasítása után láttam, hogy nagyon kiborult, és megfogadtam magamban, hogy ha legközelebb próbálkozni fog, nyitottabb leszek.
Aztán egy hétig nem láttam. Próbáltam képeket felrakni fb-re, olyasmi hangulattal, hogy "a szívem a tied" és hasonló.
Nem igazán reagált a fiú.
Aztán láttam hétfőn... EGY MÁSIK LÁNNYAL!!!!
Miért csinálta?! Szórakozott velem, igaz?!
nem, visszafelé megy a gyerek, hát beszarok, hát ilyet... hány éves vagy?
vette a lapot, és mást keresett. Most ez a baj? Mi a szar, meggondolod magad, erre facebookon kiraksz valamit, és várod a gondolatolvasást? Meddig teperjen, addig amig nem lát téged mással kézenfogva?
birom, amikor ha valamit elrontotok, akkor vállat rántotok, hogy "ah úgysem szeretett "
sokmindent láttam már itt, de ez azért elvitte a pálmát.......
legalább jó látni, hogy mélyen belül visszagondoltok az ilyen pasikra is
#8-.Dowd!
Mint megint. Le van irva egy probléma, amit nagyon jól(!) megfogalmaztatok. És a többi "kis buta" olvassa, de semmit nem tanul!
Hogyan lehet embereket lelkileg nyomorékká tenni. Nem is gonoszság inkább tapasztalatlanságból! A szomoru hogy nem tanulnak. És valóban! A srác ezek után képes lenne tuti megbocsájtani!
#18 vok
Még egy észrevétel. Van 18 hozzászolás!
Hol van a Kérdező?
Mi vagyunk a gyikgyökerek? Mert nem a sebeit nyalogatjuk? Vagy kamus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!