Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hazudott nekem!?
2 hétig beszélgetett egy fiúval, állítólag csak barátok.
Kivettem egy nap a teloját hülyeségből a zsebéből, nem kutakodás céljábol csak játszani akartam rajta, erre megjelent egy üzenet a fiútol: Veled akarok lenni <3 <3
Rákérdeztem hogy mióta beszélnek, azt mondta 2 napja. (első hazugság) Utána mondtam hogy legyen őszinte és mutassa meg még mit beszéltek. Nem akarta. Utána mondtam neki ha nem őszinte zárjuk le a kapcsolatot. Erre elmondta hogy azt álmodta hogy smárol a gyerekkel. És ezt neki is elmondta. A srác amugy szerelmes belé.
Aznap este mikor hazajöttem megkérdeztem h beszélnek-e és azt mondta hogy nem. Erre reggel kiderült hogy mégis beszéltek egész este 2 órán keresztül. (2. hazugság)
Azt mondta hogy nem fog beszélni a gyerekkel, de ma mondta hogy mégis fog. Meg hogy megkedvelte.
Szerintetek mit csináljak?
Ha hagyod, hogy az orrodnál fogva rángassanak, akkor semmit.
De nem hiszem azt el, hogy magadtól nem jössz rá, hogy mit is kéne ilyenkor csinálni?!
Azt mondja neki is lehet magánélete és azzal beszélget akivel akar, meg ők csak barátok...
És még én vagyok a féltékeny...
Ezzel a hozzáállással te is mondhatod a csajnak, hogy az én magánéletembe te pedig többet nem veszel részt...stb.
A te döntésed, de szerintem a csaj, csak h.ly..re vesz téged.
Ha csak barátok lennének akkor nem lenne oka hazudni.
A barátnőd nem őszinte veled és a hátad mögött flörtölget fiúkkal, csak idő kérdése amíg több nem lesz.
Én szakítanék.
Hagyd ott, ha szeretne, nem érdekelné senki más.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!