Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom impotens, de nem akarja, hogy örökbefogadott gyereke legyen, vagy olyan, hogy beültetik és én hordom ki, akkor ez veszett ügy?
Nagyon szeretem a barátom, de szeretnék gyereket később. Ő viszont úgy nem akar, hogy az nem az "övé" és ebben hajthatatlan.
Szerintetek ilyen eltérés miatt még most véget kéne vetni a kapcsolatnak, mert később csak szenvedés és fájdalom lesz belőle? Az a baj, hogy nagyon szeretem a párom.
Alaposan ki lett vizsgálva? Mert egy csomó esetben csak a nem megfelelő spermium koncentrációval van gond, ebben az esetben barátod spermájával lehet mesterséges megtermékenyítés (IVF, ICSI), vagy hereelzáródási problémán segíthet műtét.
Azt megértem, hogy nem akarja más biológia gyerekét nevelni, gyerekeinkkel azért vagyunk önzetlenek, mert saját vérvonalunkat akarjuk tovább vinni.
Ha tényleg nem lehet gyereke, akkor egyértelmű, hogy nincs értelme közös életet terveznetek.
Érthető, van egy bizonyítványa arról, hogy amire a férfi teremtetett, hogy utódot nemzem arra alkalmatlan.
Ez rossz, szomorú.
De el kéne fogadnia magát. Megszeretnie mamagát. Utána tudna mást is, egy gyereket szeretni.
Szinte biztos, hogy valahogyan ki lehetne egy gyerekre valót csiholni belőle.
Kérdezz orvost.
Szia!
Nem olyan biztos hogy veszett ügy ez,még beszélgessél vele erről,hogy te egészséges vagy és világra tudsz hozni egy csecsemőt,ha mindenképpen a sajátjának kell lenni e ,de az örökbe fogadásos módszer is jó sztem!
Sajnálom hogy impotens a barátod,el kellene fogadni a magát,ami nagyon nehéz számára!
Minden jót kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!