Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után mire számítsak?

Figyelt kérdés

1 társkeresőről ismerjük egymást, taliztunk is, 1 csók is elcsattant :)

de ő még mindig feljár az oldalra ismerkedni :((

ha tetszenék neki, vagy többet akarna, akkor szerintem nem tenné.

De akkor miért beszélünk minden nap, miért mesél el mindent és miért szervezi a következő randit? :(

2015. ápr. 16. 08:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

nalam is egy csok jelenti a parkapcsolat kezdetet :)

de elso talin az sosincs.

az meg csak ismerkedes eloben.

szerintem. azert van meg fent.. mert lehet sokan irnak ra. vagy csak a legjobbat akarja megtalalni.

nincs ezzel baj.

az is lehet csak megszokasbol van fent mert sokaig jart fel.

de ezt tole kerdezd meg :)

elobb utobb le fog jonni arrol az oldalrol ha tenyleg akar veled kapcsolatot.

18/f

2015. ápr. 16. 11:50
 12/26 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, aki írta először hogy a csók a kapcsolat kezdetét jelenti. Férfi vagyok :)
2015. ápr. 16. 11:52
 13/26 A kérdező kommentje:

Szerintem az első randi végén tökéletes a csók, ha tényleg szimpi egymásnak a 2 emberke. Mindkettő érzi így, hogy nem csak egy szimpla tali volt és lesz folytatás :)

Én szeretnék lenni neki a legjobb és nagyon remélem, hogy nem sokáig lesz már fent :((

9-es: nagyon jó, hogy vannak még ilyen fiatalemberek :)

2015. ápr. 16. 12:17
 14/26 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, és 12-es újra :)

Mi is társkeresőn ismertük meg egymást, a személyes találka előtt nagyjából 2 hetet beszélgettünk minden nap órákon át. Akkor is már éreztük mindketten, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és ugyan még nem kérdeztem rá (1 hónapja vagyunk együtt), de én úgy éreztem már a találka előtti napokon is, hogy a személyes találkozás amolyan "megerősítés" miatt kell már csak, hogy tényleg tudjuk hogy egymásé akarunk lenni. Sétálgattunk beszélgettünk 3-4 órát, nem volt soha az a bizonyos "kínos csend", aztán amikor alkalmasnak láttam a szitut, akkor megteremtettem a helyzetet a csókhoz. Előtte azért megkérdeztem hogy így személyesen hogy lát, mi a véleménye, teljesen pozitív volt, visszakérdezett, mondtam hogy nekem is ugyan ez a véleményem, megkérdeztem hogy mit szeretne tőlem a továbbiakban, mondta hogy komoly kapcsolatot, feleltem hogy én is, aztán néztünk egymásra pár másodpercig, tudtuk hogy most minek kéne történnie, de ő is kicsit félénk volt elsőre, én is, előtte egy elég hosszú kapcsolatomnak lett vége, így kiestem a csajozásból, de azért merítettem egy kis bátorságot (bár utólag belegondolva nem kellett volna ehhez bátorságot meríteni, mert kimondta hogy mit szeretne.. :) ), aztán megcsókoltam :)

2015. ápr. 16. 12:58
 15/26 A kérdező kommentje:

jaj ez olyan romantikus :) Olyan édesek a pasik, amikor szerelmesek :)

én is leírjam a mi sztorinkat? :))

2015. ápr. 16. 13:37
 16/26 anonim ***** válasza:
Persze, jöhet :)
2015. ápr. 16. 14:09
 17/26 A kérdező kommentje:

igazából nem nagy sztori, mert csak 1x taliztunk :)

már majdnem 1 hónapja beszélünk és nálunk és érződött, hogy összeillünk :))

taliztunk hétvégén, együtt voltunk reggel 9-től este 11-ig kb :) olyan gyorsan telt az idő, mintha csak 2 óra lett volna a tali. Nagyon jókat dumcsiztunk, nevettünk. Amikor leültünk, néha olyan közel ült, hogy összeért a lábunk :)) estefelé már úgy sétáltunk, hogy belekaroltam, annyira jó volt.

az utolsó 20 percben nagyon szomi voltam, ezért simizte a derekam :$ de mégis csak az utolsó előtti pillanatban mert puszit adni.

Amikor elment írt egy üzit, hogy bocs hogy csak most este mert megcsókolni :) másnap is átbeszéltük, és kiderült, hogy tervezte előbb is, csak nem merte :)

na ennyi röviden ;)

2015. ápr. 16. 15:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Aranyos, jó dolgok az ilyenek :) Mennyi idősek vagytok amúgy?
2015. ápr. 16. 15:31
 19/26 A kérdező kommentje:
ő 27, én 29 :))) Ti? :)
2015. ápr. 16. 15:43
 20/26 A kérdező kommentje:
ez is szóba került még a közepe felé, hogy nem zavarja ez. sőt kicsit örül is, hogy végre egy tapasztalt nővel van dolga, akit nem csak a rucik és smink érdekel :)
2015. ápr. 16. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!