Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akart a barátom más lánnyal találkozni? Már nem szeret?
Köszönöm. De nem vagyok "nagy", csak a napnál világosabb a helyzet.
Van a gyakoriról ismerősöm nem is egy, és az egyik legjobb kifejezetten egy lány, méghozzá elképesztően vonzó és szép is.
Régen rossz ha titokban kéne sms-ben összehozni egy titkos személyes találkozót ahelyett, hogy szólok, hogy kések, mert vele találkozom.
"vannak apró veszekedések főként miattam mert féltékeny tipus vagyok"
Ez bőven elég kérdező, hogy ne kösse soha többé az orrodra, hogy hová megy és mit csinál. Mert a balhét nem szeretjük. Nálunk a veszekedés mértéke bináris. Van/nincsen. (nincsen kis veszekedés meg nagy. A megléte a gond)
Helyre akarod hozni? (De tényleg? Vagy sértődötten kötöd az ebet a karóhoz?)
Ha igen:
Békülj ki vele. Soha többé ne féltékenykedj (amúgy lehet volt köztük valami a féltékenykedés önbeteljesítő jóslatként funkcionálhat idővel, kvázi: karjaiba lököd másnak), és költözz vissza.
És ha megtörtént amit pont nem akarsz hallani vedd figyelembe, hogy ebben te is benne voltál.
A félrelépésben mindig ludas mindkét fél a kapcsolatban.
És legyen szent a béke, a sárkányt pedig öld meg magadban.
(hallgass rám, jót akarok)
Vicces vagy, mióta ludas mindkét fél a félrelépésben? Ha gondja van valakinek, mondja el a másiknak és oldják meg, ne pedig félrelépjen aztán rákenje a másikra.
Az meg egyenesen röhejes, hogy szerinted már egy apró veszekedés is már ekkora tragédiának számít nálad de közben meg férfinak nevezed magad, jó kis konfliktuskezelési képességre utal (ami pedig amúgy valószínűleg van neked), hogy azt mondod, ne veszekedjen a nő és pont mert azt nem bírod.
Semmi. Garancia semmire sincsen!
Ezért bizalom
Marceline
Ha figyelmesen olvasol többes számban féltékenykedős apró veszekedések (tehát sorozatos), plusz közel sem olyan tapasztalati háttérrel rendelkezel a megítélésében mint én. És nem hül*eségből írom ilyenkor amit.
Még a félrelépésekben sem, lévén a párkapcsolat minősége a két félen múlik elsősorban. Így a zűrökért is mindkét fél felel a maga részéről, még ha kisebb mértékben is.
De ehhez sem 1 év járás kell, hogy lásd.
Erről amúgy beszélgethetnénk, hogy mi a röhejes, és hol van a határ a kompromisszum kötésben, konfliktus kezelésben és a megalkuvásban. Ezt szerintem gondold végig mert tudom, hogy érdemes lenne.
"de közben meg férfinak nevezed magad"
Az is vagyok, és nincs is ilyen problémám mint fentebb olvasható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!