Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akart a barátom más lánnyal találkozni? Már nem szeret?
Figyelt kérdés
Majdnem két éve vagyok együtt barátommal,minden jól működik nálunk,rendszeresen szexelünk,mindent meg ad nekem,és tudom hogy szeret engem,mégisegyik nap ki derült hogy 5hónapja beszélget egy lány munka társával,smsben.. éppen azt láttam meg hogy barátom irta neki,hogy holnap ráér délután,soha nem gondoltm volna ezt róla,és egyből el költöztem tőle,nagyon hiányzik,nemtudom meg bocsájtsam e ezt neki,amikor el jöttem sirt is és azt mondta nagyon szeret és megbánta,vannak apró veszekedések főként miattam mert féltékeny tipus vagyok,de még a kulturált kategóriába tartozom,mert semmit nem tiltok meg neki,a közös jövönket is tervezte..mire jó ez???2015. ápr. 15. 21:38
11/40 anonim 

válasza:

Leírtad ,hogy féltékeny típus vagy.Miért ne találkozhatna más lányokkal ?
12/40 A kérdező kommentje:
együtt dolgoztak egy időben,tudom hogy nem találkoztak csak akartak,lényegtelen is mert vége.. csak többen biztatnak hogy még egy esélyt meg ér
2015. ápr. 15. 21:45
13/40 A kérdező kommentje:
az hogy féltékeny tipus vagyok nem ok erre! akkor hagyjon el!
2015. ápr. 15. 21:46
14/40 anonim 

válasza:

5hónapja titokban beszélget vele, honnan tudod hogy eddig egyszer se találkoztak?
15/40 anonim 

válasza:

Nem értem... Nem beszélgethet/találkozhat más lányokkal? Gondolom te se beszélsz/találkozol pasikkal soha... Ez neked a kultúrált kategóriájú féltékenység?
16/40 A kérdező kommentje:
mert megnéztem a beszégetést
2015. ápr. 15. 21:48
17/40 A kérdező kommentje:
igen,mert szerintem egy normális párkapcsolatban nem találkozunk más pasikkal vagy csajokkal,mert mondjuk van kapcsoltunk,amiről te beszélsz az már nyiott...értelme nincs
2015. ápr. 15. 21:49
18/40 anonim 

válasza:

imádom a barátnőmet, de énis (mint a legtöbb férfi) vonzódom néha csinos lányokhoz, imponál ha flörtölnek velem, satöbbi. Sajnos a legtökéletesebb kapcsolat mellett is vágyik az ember titkon egy kis feszültségre, ez a vadászösztön, genetika, vagy nem tudom. De soha nem lépnék félre, pedig könnyűszerrel megtehettem volna a lebukás veszélye nélkül (külföld, stb). Szerintem hülyeség volt szakítanod vele, persze ha ennyi kilengés sem fér bele, akkor a srác jól járt, hogy kinn van a börtönből.
19/40 anonim 

válasza:

Persze, dobjunk el ismerősöket, barátokat, ne ismerjünk meg új embereket, mert kapcsolatunk van... A nyitott kapcsolat az, ahol más emberrekkel is megtehet bármit, itt csak beszélgetésről meg találkozásról volt szó. Ha jönne új szomszéd, aki véletlenül csaj, azzal se találkozzon meg beszéljen soha? Ha nekem a csajom meg akarná mondani, h kivel találkozhatok, mehetne amerre lát... Ennyi erővel be is zárhatnád egy szobába, h ne találkozzon senkivel..
20/40 anonim 

válasza:

Akinek börtön, hogy ne flörtöljön fűvel-fával a barátnője mellett, az mehet is, a lány is jól járt, a fiú meg legyen boldog a random lányok flörtjeivel akkor.
Én nem fogadnám vissza a kérdező helyében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!